kerstwijnen bij de C1000

Champagne bij de C1000

De CastellaneWe zoeken een zachte landing voor onze wijnen. We gaan niet luid reclame voeren. We hebben een groepje journalisten ontvangen en bij degenen die verhinderd waren, hebben we thuis bezorgd’. Aan het woord is Spike Huisman, wijninkoper bij de C1000. Om hun wijnen wat meer onder de aandacht bij het winkelend publiek te brengen geeft het bedrijf in de decembermaand bijzondere kortingen op speciaal ingekochte, luxe wijnen. In de week voor Oud & Nieuw komt C1000 met een zeer interessant aanbod van De Castellane champagnes.

 

Deze wijnen zijn stuk voor stuk toppertjes met een pracht prijskwaliteit verhouding en die willen we u niet onthouden. Deze week – vanaf woensdag 18 december – komt C1000 met de Villa Barbi 2011 uit Umbrië: een sappig en soepel product met 50 % sangiovese, 30 % cabernet en 20 % montepulciano. De supermarkt geeft op de Villa Barbi 4,5 Euro korting. De wijn staat in de winkel voor € 6,99. Dat is echt een mooie prijs. De derde wijn van Haut Bages, de elegante Haut-Medoc wijn Liberal 2008, wordt zelfs op het schap gezet met acht Euro korting, voor € 9,99. Vanaf woensdag gaan een stuivende Vollebois Pouilly Fumé 2012 voor € 7,49 en een Lamatum Ribero del Duero Crianz 2009 voor € 9,99 de deur uit.

Vanaf 25 december geeft het bedrijf korting op hun Marsigny Crémant de Bourgogne, standaard al met de bejubelde Blanc de Noirs in het assortiment en nu tijdelijk uitgebreid met de Rosé Brut en DémiSec. De flessen staan er met 3 Euro korting. Van € 11,99 voor € 7,99.

Knaller

 

De letterlijke knaller gooit C1000 er na de kerst uit. De Castellane champagnes worden dan opgesteld met maar liefst € 8,00 korting voor € 16,99. ‘we hopen dat mensen er op deze manier achter komen dat C1000 ook een goede supermarkt voor wijn is’. En hoe gaat het straks als alle winkels zijn omgebouwd tot Jumbo’s? ‘Dan zijn we over in onderhandeling. Maar ik hoop dat bijvoorbeeld de Andes Peaks – een Gran Reserve carmenere 2012 die in de week van 11 december in de aanbieding was – ook in dat assortiment wordt opgenomen.’ De Andes Peaks is een krachtige wijn met een subtiele minttoon van de carmenere, een topproduct. We zijn benieuwd of deze acties gaan aanslaan bij het publiek.

Charlotte van Zummeren


Rubriek(en):
Proeverijen

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl