Kick – Off Wine Professional 2015

Kick Off Wine Professional 2015

WP kick off 2015 010Kick Off is een vaak gebruikte term, meestal geassocieerd met voetballen. Toch worden er geen ballen afgetrapt in het Hotel de L’Europe. De feestelijke opening van de 13e editie van de Wine Professional 2015 is ook zonder toeters, vlaggen en ballen een heuglijk feit. Coen Rosdorff van Promosalons Nederland begeleidt Guillaume Deglise, directeur général van de Vinexpo. Deglise is present om de samenwerking met de Wine Professional feestelijk in te luiden.

Jan Sebastiaan van Lissum refereert subtiel in zijn openingsspeech aan de recente ontwikkelingen in Parijs tot genoegen en respect van Deglise. J.S. van Lissum wijdt ook enkele mooie zinnen aan de deze week overleden Serge Hochar; een groot wijnman is heengegaan.

Senior en Junior van Lissum reiken daarna de prijzen uit aan de winnaars van de Diamonds Awards 2015, resp. Regina Meij – voortrekker van de Oostenrijkse wijnen -, Henk Bart – Noord Holland importeur’s trots – en het jonge echtpaar van restaurant SchultenHues uit Zutphen. Gefeliciteerd!

De crème de la crème van de Nederlandse wijnwereld is aanwezig in Hotel de L’Europe. Uiteraard directeur Krooswijk die – zoals J.S. van Lissum memoreerde – graag de kick-off hoste, Hans Bijvoets van Anfors, Miranda Beems, Peter van Houtert, Jaap Kwast – jarig deze dag, van harte! – en vele anderen. Morgen gaat het ‘echte’ event beginnen. Voor zover je daarvan kunt spreken, want het was op deze stormachtige zondag al een echt feestje. Kick-Off staat ook voor start, bij deze!


Rubriek(en):
Actualiteiten

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl