LFE | Doneert eindejaars budget aan Ouderenfonds

Voor het vijfde opeenvolgende jaar doneert LFE haar totale budget voor eindejaarsgeschenken aan het Nationaal Ouderenfonds. Het volgende staat o.a. in het pb: Helaas was 2021 wederom een jaar dat grotendeels in het teken van corona stond. Daarnaast werden ook LFE geconfronteerd met grote uitdagingen op logistiek gebied. Gelukkig vind LFE in de meeste gevallen, juist dankzij onze goede samenwerking, de beste oplossing voor iedere uitdaging.

Omdat corona ook in 2021 voor veel ouderen een bijzonder moeilijk jaar bleek én gezien de positieve reacties van de afgelopen jaren, heeft LFE besloten ook dit jaar weer, inmiddels
voor de vijfde keer, u geen eindejaarsgeschenk toe te sturen, maar ons totale budget te doneren aan het Nationaal Ouderenfonds.
2.700.000 ouderen voelen zich eenzaam, waarvan 590.000 zelfs ernstig eenzaam. Het Nationaal Ouderenfonds zet zich iedere dag met hart en ziel in voor ouderen in Nederland.
Om ouderen te steunen richten zij zich op drie pijlers: voorkomen en bestrijden van eenzaamheid, vergroten van zelfredzaamheid en empowerment van (kwetsbare) ouderen.
Het Ouderenfonds zorgt ervoor dat ouderen via haar projecten en diensten weer in contact komen met anderen en vergroot de zelfredzaamheid van ouderen. Zeker nu in coronatijd.

Zo belde het Nationaal Ouderenfonds honderden ouderen per week met hun belservice de‘Zilverlijn’, reden er 100 ‘Boodschappen PlusBussen’ door het land, deden er bijna 200
voetbalclubs mee aan ‘OldStars Walking Football’, kwamen er wekelijks meer dan 156 breiclubs bij elkaar, schuiven er straks ruim 5.000 ouderen aan bij onze kerstdiners en
beleefden 30.000 ouderen een mooie dag tijdens onze evenementen door heel het land. Met onze LFE donatie kunnen wij daarom honderden ouderen een geluksmoment bezorgen in 2021.

Ouderenfonds

LFE


Rubriek(en):
Actualiteiten
Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl