Neleman WOLK | ‘Gecontroleerd biologisch, veganistisch én klimaatneutraal’

Het is al lang geen trend meer of een opkomend fenomeen maar een voorwaarde: duurzaamheid in de horeca. Gasten gaan voor puur: eerlijke, duurzame en ambachtelijke producten. Hoge kwaliteit zonder schuldgevoel. Daarom komt Neleman Organic Wine nu met een exclusieve lijn voor de horeca: Wolk wijnen, gecontroleerd biologisch, veganistisch én klimaatneutraal, gemaakt door Neleman in Valencia, Spanje. Rechtstreeks van de wijnboer, no bullshit.

Duurzame kwaliteit

Er is meer aandacht voor kwaliteit, versheid en de herkomst van producten. Gasten zijn bereid extra te betalen voor een hogere kwaliteit, maar willen ook consumeren zonder schuldgevoel. Kortom, gasten willen goed eten en drinken zonder negatieve associaties. Derrick Neleman maakt zijn wijnen zelf, altijd van biologisch geteelde druiven en met plantaardig eiwit geklaard. Jaarlijks plant Neleman bomen om de CO2-uitstoot te compenseren. Een mooi verhaal om te vertellen tijdens het uitschenken.

Nieuwe serie Wolk wijnen

Het Wolk assortiment bestaat uit 6 zéér (door) drinkbare wijnen:
• twee rode wijnen: Cabernet Sauvignon – Tempranillo en Monastrell Especial;
• drie witte wijnen: Verdil – Viognier, Chardonnay – Sauvignon Blanc en Chardonnay Especial
• een Rosé Monastrell

Ook voor deze horecalijn heeft Neleman speciale aandacht gehad voor het design van de labels: er is samengewerkt met een Poolse en Amerikaanse designer. De flessen zijn afgesloten met een handige draaikurk, geen kurkentrekker nodig. Daarbij zijn het NDTech kurken, die kurk in de wijn uitsluiten. Wist je trouwens dat we met Neleman een Kurkretour programma hebben? Daarmee zamelen we kurken in om die via recycling te hergebruiken als bijvoorbeeld isolatiemateriaal.

Bron: persbericht


Rubriek(en):
Wijn
Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl