Pinksteren | Fête du Champagne & Vins

Dit jaar start het Pinksterweekend al op donderdag 25 mei met een fles Champagne tijdens Fête! Donderdag 25 tot en met maandag 29 mei wanen de bezoekers zich in een Frans paradijs. Op verschillende plekken is er livemuziek en entertainment. Speel een spel Petanque of sabreer een fles Champagne. In de avond zullen de DJ’s het feest compleet maken.

Voulez Vous Fête avec moi?

Inmiddels is Fête du Champagne & Vin niet meer weg te denken uit het Rembrandtpark. Sinds 2019, ondanks corona, wordt alweer voor de vierde keer het Champagne sprookje gevierd aan de grote vijver in het bosrijke park in hartje Amsterdam Oud West. Dit jaar doet Fête na drie onvergetelijke zomeredities, er weer een schepje bovenop. Meer bubbels en muziek, hoogstaande Franse gerechten en proeverijen. Met open armen en een gratis glas bubbels ontvangt Fête haar geliefde Champagneliefhebbers tijdens de vierde zomereditie: Voulez Fête avec moi…?

Met de komst van een extra vijfde dag biedt het bedrijven en groepen de gelegenheid om met collega’s op de donderdag en vrijdag haar successen te vieren en te proosten met Champagne. Het Rembrandtpark heeft alles om een romantisch sprookje te creëren en je vijf dagen in het Franse joie de vivre te dompelen. Daarnaast is de locatie goed te bereiken voor iedereen binnen en buiten Amsterdam.

Het Champagne menu (meer volgt):
Naast de bekende Champagne huizen vult het festival zich met bijzondere Boutique -huizen, wijnen en Crémants uit alle windstreken van Frankrijk. Van starter tot expert: alle soorten liefhebbers kunnen hun hart ophalen.

Kaartverkoop

Op maandag 3 april om 11:00u start de officiële kaartverkoop. Een gelimiteerd aantal tickets kosten €15,- exclusief 1,50 service fee en inclusief gratis welkomstbubbels. Het glas mag je mee naar huis nemen. De overige tickets gaan voor €18,50- ex service fee in de verkoop. Wees er dus snel bij! Wil je er nog eerder bij zijn? Schrijf je in voor de presale via de website.

Meer informatie: www.fete.amsterdam


Rubriek(en):
Actualiteiten
Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl