President Macron | wederom beschermheer Vinexpo 2020

Vinexpo Paris 2020 meldt dat de heer Emmanuel Macron, president van de Franse Republiek, in 2020 weer beschermheer zal zijn. Het beschermheerschap van president Macron versterkt de professionaliteit en internationale reikwijdte van Vinexpo. Vinexpo’s evenementen gaan over de hele wereld: Bordeaux, New York, Hong Kong, Shanghai en nu Parijs – Vinexpo laat Frankrijk schitteren op het wereldtoneel van wijnen en gedistilleerde dranken.

De 2019-editie van Vinexpo Bordeaux, die werd gehouden van 13 tot 16 mei, stond ook onder het beschermheerschap van de president van de Franse Republiek.

Vinexpo werkt nu aan het grote Parijse evenement dat zal plaatsvinden van 10 tot 12 februari in het Paris Convention Centre. Het evenement verwelkomt exposanten van over de hele wereld, waaronder Franse en internationale toonaangevende merken.

Sommige van deze merken zullen het unieke concept van L’Avenue in gebruik nemen, gecreëerd door Vinexpo Paris. Deze intieme ruimte in Haussmann-stijl zal de deelnemers in staat stellen zich in een straat van Parijse elegantie te voelen terwijl ze zich in het hart van de beurs bevindt.

Bron: persbericht

Foto: @Élysée


Rubriek(en):
Actualiteiten
Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl