Privé Dineren Novotel Schiphol | In een 3D omgeving

Novotel Amsterdam Schiphol Airport biedt iets heel leuks: een unieke diner-ervaring voor groepen van 4 tot 10 personen met Le Petit Chef . Een 3D-animatie van de kleinste chef ter wereld neemt je mee op een vermakelijke tournee tijdens een 3-gangen diner: vermakelijk voor jong, oud, zakelijk en informeel. Deze kleine chef bereidt van alles in en op het bord en daarna verschijnen de gerechten die Le Petit Chef een seconde geleden nog als projectie op uw bord bereidde, plots écht op tafel.

Dit is een perfecte locatie voor als je met een gezelschap bent dat elkaar nog niet zo goed kent, je wordt vermaakt. Ook voor families is dit private dining-concept leuk: samen genieten van een diner op niveau in een gezellige privéruimte, terwijl de kinderen én ouders geëntertaind worden. Kinderen kunnen gewoon rondrennen, niemand zal er last van hebben.

Door middel van een tafelprojectie word je meegenomen in het verhaal van Le petit Chef, die volop avonturen én rampen beleeft en de heerlijkste gerechten op het bord ‘smijt’. Wegens groot succes breidde Novotel Amsterdam Schiphol Airport deze private-dining-ervaring deze zomer met een viertal nieuwe animaties uit.

Private Dining

De kamer kan geboekt worden van 4 tot 10 personen. General Manager Floris Licht vertelt hierover: “Wij proberen ons met innovatieve initiatieven te onderscheiden van omliggende hotels. Wij waren de eerste horecazaak in Nederland die dit concept aanbood. Wegens de coronapandemie lagen we even stil, maar toen we weer open mochten reageerde de markt meteen positief. De komende maanden zijn nu al ontzettend goed geboekt.”

Wijn en spijs

Ook culinair is het goed verzorgd. Er zijn verschillende mogelijkheden, ondergetekende proefde de burrata, kreeft, entrecôte en vanille-bourbon ijs. De bijpassende wijnen- pinot grigio, chardonnay, malbec en merlot – hadden kwaliteit. De honing die wordt gebruikt, komt van eigen makelij. GM Floris Licht liet de bijenkamer en het Bee House, wat voor evenementen geboekt kan worden, van tevoren zien. Vanwege het inplannen van de animaties is het zaak dat iedereen hetzelfde menu kiest, zie link hieronder. Voor kinderen is er een speciaal menu.

Leuk!

 

ChvZ

 

3 D diner


Rubriek(en):
Geen categorie
Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl