Roompot verduurzaamt wijnassortiment | Met LFE

Per 1 april 2022 gaat Roompot, verhuurder van meer dan 200 vakantieparken in diverse Europese landen, een exclusieve samenwerking aan met wijnimporteur LFE in Nederland. Een ‘groene’ samenwerking welteverstaan, want Roompot zocht een passende wijnpartner die hen kon voorzien van een volledig duurzaam wijnaanbod. Zij zagen in LFE de ideale leverancier, omdat LFE naast het leveren van duurzame wijnen ook veel aandacht besteedt aan een verantwoorde bedrijfsvoering en MVO hoog in het vaandel heeft staan.

LFE gaat de Nederlandse vakantieparken van Roompot voorzien van een zeer aantrekkelijk assortiment onderscheidende én duurzame wijnen. Wijnen die biologisch of op een andere verantwoorde manier geproduceerd zijn, Terra Vitis gecertificeerde wijnen en daarnaast ook vegan friendly wijnen. In het assortiment zijn er eveneens wijnen die meerdere certificeringen ontvingen, zoals biologisch én vegan friendly.

Bij Roompot was men op zoek naar een partner die de duurzame doelstellingen van het bedrijf begrijpt en meedenkt, En die natuurlijk in staat is de mooiste wijnen te leveren die gemaakt zijn vanuit passie met respect voor mens en milieu. Men is er blij dat het in LFE zo’n partner heeft gevonden! LFE is trots dat zij in staat is geweest de wensen van Roompot zo in te vullen dat een exclusieve samenwerking tot stand is gekomen. Bijdragen aan het succes van de LFE klanten door hún gasten centraal te stellen in alles wat we doen, dat is wat LFE drijft.

Met deze ‘groene’ klik tussen beide bedrijven, proosten Roompot en LFE op een geslaagde en duurzame samenwerking.

Brom: PB


Rubriek(en):
Actualiteiten
Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl