Torres’ Sangre de Toro | Sponsor Spaanse voetbalteam La Roja

Sangre de Toro, een toonaangevend Spaans wijnmerk, wordt officiële sponsor van het Spaanse nationale voetbalteam. Door zijn imago af te stemmen op La Roja zal Sangre de Toro bijdragen aan het promoten van de Spaanse manier van leven over de hele wereld.

Het wereldwijde wijnmerk, eigendom van Bodegas Torres, en de Spaanse voetbalbond (RFEF) hebben een overeenkomst getekend, waardoor Sangre de Toro de officiële sponsor wordt van de nationale voetbalteams voor heren, dames en onder de 21 van 2021 tot 2024. Vier intense seizoenen van gegarandeerde opwinding voor fans en supporters, waaronder twee Europese kampioenschappen, een wereldbeker en de Olympische Spelen.

Elvira Andrés, vice-president van RFEF: ‘We hebben veel dingen gemeen (…). Hopelijk is dit het begin van een lange relatie en met veel successen waarop we kunnen proosten ‘.

Sangre de Toro zal deze zomer als officiële sponsor van het Spaanse nationale een speciale wijn ter ere van La Roja lanceren. Daarnaast organiseert het merk prijsvragen – op sociale media of via point-of-sale-activaties – waar deelnemers zowel kaartjes voor teamwedstrijden als exclusieve ervaringen kunnen winnen.

Sangre de Toro bestaat sinds 1954 en is uitgegroeid tot een wereldwijd merk dat in 130 landen wordt verkocht en een breed scala aan wijnen aanbiedt die de wijnbouwdiversiteit van Spanje weerspiegelen. Sangre de Toro, een toonaangevend Spaans wijnmerk, bereikt jaarlijks ongeveer tien miljoen consumenten over de hele wereld.

NL Tekst ChvZ

Bron: Bodega Torres


Rubriek(en):
Actualiteiten
Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl