Van Linschoten Slagers Gin | Onthult fles gin van € 38.000,- op Masters Expo

Tijdens de Masters Expo van 8 tot 12 december in RAI Amsterdam presenteert Van Linschoten Slagers Gin twee unieke projecten: de duurste gin van Nederland, met een gouden etiket met briljanten van de Rotterdamse goudsmit Derek Nuijens, en een kunstproject op 250 gin-tonicboxen van het Rotterdamse kunstenaarscollectief AAAFRESH123.

Goudsmit Derek Nuijens, bekend om zijn gewaagde en hoogstaande ontwerpen, creëerde samen met Van Linschoten Slagers Gin de duurste gin van Nederland. Het betreft een Réhoboam; een vierenhalve literfles Slagers Gin met een uniek, handgemaakt etiket van 250 gram veertienkaraats goud, ingelegd met meerdere diamanten. Met een waarde van € 38.000 is de fles daarmee de duurste in Nederland. Tijdens de Masters Expo is deze Réhoboam te bewonderen op het Holland Terrace in de stand van Van Linschoten Slagers Gin.

Naast de duurste gin van Nederland, creëert het kunstenaarscollectief AAAFRESH123 tijdens de Masters Expo in de stand van Van Linschoten Slagers Gin een kunstwerk op 250 limited edition gin-tonic boxen. Deze boxen vormen samen één groot kunstwerk van ruim 2,70 x 4,70 meter. De koper van één van de 250 boxen krijgt daarmee een uniek stuk van dit grote kunstwerk, een timelapse van de creatie van het kunstwerk en een genummerde en gesigneerde afdruk van het schilderij dat AAAFresh123 maakte voor de lancering van Slagers Gin. Kunstenaarscollectief AAAFresh123 omschrijft het eigen werk als Maniacism. Hun kunstwerken gaan de hele wereld over, van de Huiskamer van Rotterdam tot aan the Botanic Atrium van het WTC in Abu Dhabi.

Over Van Linschoten Slagers Gin

Slagers Gin is een echte Rotterdamse gin met als speciale toevoeging Rotterdamse Steakkruiden van Slagerij van Linschoten. Bedacht en ontwikkeld in samenwerking met de Schiedamse distilleerderij Onder de Boompjes. Een gin die bij iedere gelegenheid zijn mannetje staat, maar het beste tot zijn recht komt in combinatie met een mooi stuk vlees.

Slagers gin is een zachte premium gin met een licht pepertje in de afdronk. Speciaal aan deze gin zijn de Rotterdamse steakkruiden die in het recept verwerkt zitten. Deze steakkruiden bevatten een mooie mix van gedroogde groenten zoals knoflook, oregano, koriander en gedroogde peper in combinatie met het beste zeezout. De kruiden komen het best naar voren in combinatie met hun eigen garnituur: Verse sinaasappels die ze drogen en roken in eigen worstmakerij.

Bron: pb

 


Rubriek(en):
Geen categorie
Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl