Vier de feestdagen met Patriarche | & Steun het Nationaal Ouderenfonds

Net zoals de afgelopen drie jaren doneert importeur LFE haar totale bedrag aan eindejaarsgeschenkenbudget aan het Nationaal Ouderenfonds. Dit gebaar van LFE gaat nog een stukje verder. Vanaf 21 t/m 31 december doneert een van de huizen van LFE, Patriarche, van elke verkochte fles Patriarche 50 cent aan het Nationaal Ouderenfonds. Zo geniet je van een goed glas wijn tijdens de feestdagen én steek je dankzij jouw donatie aan het Nationaal Ouderenfonds de eenzame ouderen van Nederland een hart onder de riem.

Patriarche

In één van de oudste wijnkelders in de Bourgogne worden de wijnen van Patriarche gemaakt. Met meer dan 230 jaar ervaring wordt deze Franse wijnserie ontwikkeld met behoud van het typische karakter van de Bourgogne. De beste terroirs worden gebruikt voor deze wijnen. Expertise en passie vertegenwoordigen de smaak van Patriarche.

Geniet van de wijn, steun het goede doel en profiteer deze week óók nog eens van een fijne korting: 3 flessen voor €9,99.

In meer dan 200 Coop-winkels pronkt een display met daarop de Patriarche wijnen en de communicatie van dit mooie initiatief en zelfs de mogelijkheid om via het scannen van een QR- code een willekeurig bedrag te doneren zonder dat daarvoor 1 fles hoeft te worden gekocht. Met de 3 flessen voor 9,99 promotie zal er dus al 1,50 per mandje worden gedoneerd aan de mensen die het nu heel hard kunnen gebruiken.

Kijk voor meer informatie op Coop Patriarche

Ook in het magazine ‘Aan de keukentafel’ van Coop wordt er aandacht aan de actie besteed.

Op Coop pronken meerdere banners die consumenten op de samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds attent maken.

Nationaal Ouderenfonds

Het Nationaal Ouderenfonds zet zich in voor de grote groep eenzame ouderen in Nederland. Veel ouderen missen het persoonlijke, sociale contact met anderen. Het fonds organiseert activiteiten en zet projecten en diensten op die gericht zijn op het stimuleren van de sociale activiteit onder ouderen. De sociale activiteiten en een leeftijdsvriendelijke omgeving zorgen ervoor dat eenzame ouderen op een actieve, gezonde manier ouder worden.

 

 


Rubriek(en):
Actualiteiten
Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl