Voor wijnen van onder de 5 Euro zit je goed bij de Jumbo

De Grote Hamersma verschijnt deze week. Vooruitlopend daarop berichtten diverse partijen al over de gunstige uitkomsten voor hen. Het eerste persbericht kwam van de Jumbo: Van alle supermarkten in Nederland heeft Jumbo de meest gewaardeerde wijnen onder de vijf euro. Zo hebben maar liefst 54 wijnen die in dit prijssegment bij Jumbo worden verkocht een vermelding gekregen in De Grote Hamersma 2017. De wijnkoopgids De Grote Hamersma biedt het meest complete en actuele overzicht van alle wijnen, die zijn geselecteerd uit de ongeveer 7.000 door Harold Hamersma geproefde wijnen.

Nederlanders kopen hun wijnen vooral bij supermarkten: 80 procent van de wijnen wordt via de supermarkten verkocht, waarbij het merendeel van de wijnen een prijs heeft van minder dan vijf euro (Nielsen). Jumbo helpt haar klanten dan ook graag bij de zoektocht naar de lekkerste wijn onder de vijf euro en wijst de klanten de weg naar verschillende wijnen die in De Grote Hamersma worden vermeld. Alle wijnen staan gerangschikt naar smaak en variatie en zijn voorzien van een heldere omschrijving.

Het wijnteam van Jumbo heeft als drijfveer om de lekkerste wijnen voor de beste prijs binnen handbereik te brengen. We hebben een wereldwijd netwerk van lokale wijnhuizen en coöperaties, zowel in de klassieke wijnlanden Italië, Spanje en Frankrijk als in nieuwe wijn producerende landen als Zuid-Afrika, Argentinië en Chili. We zijn erg blij met de vermeldingen in De Grote Hamersma 2017 en zijn trots dat we van alle supermarkten de beste wijnen bieden tegen de laagste prijzen”, zegt Ed van de Weerd, directeur Commercie bij Jumbo.

Selectie van het Huis
In het wijnassortiment van Jumbo kan de klant kiezen voor een specifiek wijnhuis of voor het huismerk van Jumbo: Selectie van het Huis. Jumbo heeft hieraan onlangs zes wijnen toegevoegd uit de belangrijkste Europese wijnregio’s zoals Rioja, Chianti, Bordeaux, Côtes du Rhône, Elzas en Rueda. Ook is het wijnschap bij ruim 200 winkels geoptimaliseerd naar het voorbeeld van Jumbo Foodmarkt. Een overzichtelijk schap met houten elementen met daarin meer ruimte voor witte wijnen zoals Jumbo Selectie van het Huis Pinot Blanc en Rueda en een plek voor ‘wijnen van het seizoen’. Per seizoen selecteert Jumbo wijnen die goed samengaan met andere producten in de seizoensaanbieding.


Rubriek(en):
Actualiteiten

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl