Winterse wijnen in KLM World Business Class

De KLM schenkt iedere twee maanden andere wijnen in de Businessclass. Het standaardassortiment wijzigt in de zomer en in de winter. In de zomer zijn er drie witte wijnen en twee rode en in de winter is het omgekeerde het geval. In de komende winterse maanden staan er interessante en aangename wijnen op de trolly in de World Businessclass. Het leuke daaraan is dat je er ook van kunt genieten als je niet het geluk hebt voor het gordijntje hoog in de lucht te reizen.

Dit zijn de wijnen:

  • Domaine de la Clapière Jardin de Jules; duurzaam gemaakt met zo min mogelijk bestrijdingsmiddelen. Een fruitmandje met bramen en bessen licht getemperd door hout. Voor € 8,35 verkrijgbaar bij de betere wijnwinkels.
  • Bellingham Homestead Pinotage; een krachtige wijn die barst van het fruit en verdieping. Drink deze licht gekoeld. Verkrijgbaar via groupeduvin.nl
  • Cono Sur Especial Chardonnay; deze zacht boterige chardonnay is alleen bij KLM in de lucht verkrijgbaar. Andere wijnen van het biologische en duurzaam werkende Cono Sur zijn te vinden bij Albert Heijn.
  • Marqués de Cácares Rioja Crianza. Een 100% tempranillo uit Rioja Alta. Elegant, zwoel en zijdezacht. Genieten. Verkrijgbaar bij de Coop voor € 8,99.
  • Domaine du Tariquet Côtes de Gascogne Sauvignon Blanc. Tariquet is vaker te vinden aan boord van de KLM. Nu zijn ze present met een exotisch frisse sauvignon blanc. Deze juist weer niet te koud drinken. Verkrijgbaar bij de betere wijnwinkels voor € 7,75

Laat de winter maar komen, hoog in de lucht of voor de open haard.

 

ChvZ


Rubriek(en):
Proeverijen
Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl