Drie Michelin sterren?
De spanning stijgt. In het najaar komt de Michelin gids weer uit en naar verluidt gaat de gids dit jaar weer een Nederlands restaurant zijn derde ster geven. Nu zijn er in Nederland veertien twee sterren restaurant en één van hen zou de gelukkige moeten zijn. In afwachting daarvan heeft Onno Kokmeijer van het twee sterren restaurant Ciel Bleu verklaard dat hij gelooft dat ’t Brouwerskolkje in Overveen die veelbegeerde derde ster gaat krijgen. Kokmeijer deed deze uitspraak in een interview met het huisblad van Unilever Foodsolutions, Opsmaak Stars. Hoewel zelf in het bezit van twee sterren, denkt hij nog niet dat Ciel Bleu er nu al rijp voor is. Moshik Roth van ’t Brouwerskolkje is volgens Kokmeijer door al zijn bezoeken aan talloze toprestaurants geïnspireerd geraakt en klaar voor de hoogste eer.
Roth werd vooral bekend door het zgn. moleculaire koken en ook voor hem is het even wachten geblazen. Wordt vervolgd.
Bron: Missethoreca.nl