Bocciamatta | Het oog wil ook wat

Bocciamatta betekent gekke fles in het Italiaans. De prosecco is gebotteld in een witgeverfde fles, die hergebruikt kan worden. Venetiaanse kalksteen, zandsteen en klei geven de druiven hun onmiskenbare persoonlijkheid. Deze wijn is geproduceerd met de Charmat-methode, het is een ongecompliceerde vrolijk-fruitige bubbel. Met de fles maak je indruk.

Bocciamatta past bij de exclusieve samenwerking met Riccardo Capuzzo die de ontwerpen heeft gewaakt. Er is een ‘eenvoudig’ ontwerp zoals de foto hierboven. Er is ook een design met personages uit de Searcus, een zeecircus, wat een vleugje extravagantie toevoegt aan het elegante ontwerp van de fles.

Maar de schoonheid van Bocciamatta stopt niet bij het stijlvolle, handgemaakte ontwerp. De fles zelf is een herbruikbaar woondecoratiestuk, perfect om in elke omgeving neer te zetten. En voor wie op zoek is naar het perfecte cadeau: de fles kan zelfs gepersonaliseerd worden met een persoonlijk briefje op het gladde oppervlak. Nip en geniet van de frisse, verfrissende smaak van Bocciamatta Prosecco terwijl je het boeiende ontwerp bewondert.

Door het design is leuk en bijzonder. En het kan ook nog eens hergebruikt worden. Duurzaam, onconventioneel, trendy.

ChvZ

 


Rubriek(en):
Proeverijen
Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl