Café de Paris | Mousserend

Als je ooit in Parijs bent geweest, zul je dat nooit vergeten. Je blijft denken aan de typerende Franse caféetjes en hun bruisende sferen. Naar een plek waar je vrienden ontmoet aan de bar, je neervlijt in een comfortabele fauteuil of nieuwe mensen leert kennen op het terras. Het merk Café de Paris biedt een diversiteit aan zachte en verfrissende mousserende wijnen.

Het zijn heerlijke dorstlessende mousserende wijnen – methode Charmat – die je graag als aperitief drinkt. Dat Café de Paris het meest geschonken aperitief in Frankrijk is dan ook geen verassing. Het idee om een licht bubbelend en verfrissende wijn te ontwikkelen ontstond in Parijs, als eerbetoon aan deze mooie stad waar in alle caféetjes iedere dag weer mousserende wijnen geschonken worden. Vandaag de dag zijn de mousserende wijnen van Café de Paris niet weg te denken uit het straatbeeld en behoort Café de Paris tot de 10 best verkochte Franse mousserende wijnmerken wereldwijd.

Café de Paris draait om gezelligheid, vriendschap en blijheid. Het maakt niet uit hoe laat het is, er is altijd een goed moment om een glas Café de Paris te drinken. Open een fles Café de Paris mousserend en waan je in Parijs.

Ice: Café de Paris heeft naast Brut en Rosé ook een Ice versie die ijskoud en on-the-rocks heerlijk is.

Mild: De mousserende wijnen hebben een mild alcoholgehalte van 11,5 en 11% (Ice).

 

Café de Paris is een merk van Cordier


Rubriek(en):
Proeverijen
Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl