De dronken vegetariër

Vega koken met veel drank

dronkenvegetarirEr is net een kookboek uit met vegetarische en veganistische recepten waarbij veel drank wordt gebruikt. Winebusiness.nl las een recensie en wil u de omschrijving van het boek niet onthouden. Het doel is natuurlijk vega eten met veel drank, maar de schrijvers vinden het leuk (…)

 

om het stoffige imago van vegatariërs een beetje af te poetsen. De auteurs verklaren dat veel recepten – zoals smoctails : smoothies met drank – ook zonder die drank te maken zijn. Tenslotte gaat het ook nog over vegetarische wijnen, wijnen die geklaard zijn zonder gelatine of andere dierlijke producten.

De officiële omschrijving van de uitgever:

Je zult maar een dronken vegetariër zijn …die honger heeft…

Geen nood! In dit boek vind je een schat aan originele en snelle gerechten zoals anti-katerontbijten en vètte borrelhapjes. De recepten bevatten pure, gezonde ingrediënten en zijn doordrenkt met alcohol. Je zult godendranken proeven waarvan je nog nooit had gehoord, maar die je nooit meer zult vergeten. Tenzij je er teveel van drinkt natuurlijk. Deze feestelijke recepten hebben we gelardeerd (excusez le mot) met pittige columns en smakelijke verhalen die zó uit het vegetarische leven zijn gegrepen.

Je zult maar een dronken vegetariër zijn … die niet weet dat er beestjes in zijn drank zitten…

Dan vertellen wij hoe je vanaf nu kunt genieten van een goed glas vuurwater zonder gewetensnood. Verder lees je wat je als drinkende dierenvriend moet weten om nog heel lang fris en fruitig te blijven. Ook brengen we je wat handigheidjes bij om jezelf de wereld in te bluffen van de hogere vegetarische wijnkunde.

Je zult maar een dronken vegetariër zijn … die altijd in de kroeg zit…

Ja, dan ben je reddeloos verloren en is het leven saai, vooral als je alleen maar kunt kiezen tussen witte, roze en rode ‘housewine’. Maar ook tegen de ondragelijke monotonie van de barkruk hebben we een remedie: je kunt dit boek inzetten als pubquiz! Een gouden kans om jezelf onsterfelijk te maken bij oude stamgasten en nieuwe drinkvrienden.

www.dedronkenvegetariër.nl


Rubriek(en):
Actualiteiten

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl