Lean & Grean Award voor GWO

Global Wine Operations, logistiek dienstverlener voor wijn, heeft een paar weken geleden de Lean & Green Award in ontvangst mogen nemen. Global Wine Operations heeft dit bereikt op basis van een plan om binnen 5 jaar tijd meer dan 20% CO2-uitstoot reductie te realiseren. De Lean & Green Award is een initiatief dat wordt uitgevoerd door Connekt, een onafhankelijk netwerk dat werkt aan de ontwikkeling van slimme, duurzame en sociale mobiliteit.
Duurzaamheid zit tegenwoordig in het DNA van Global Wine Operations en de bedrijfsvoering is hier op aangepast. Global Wine Operations verhoogt de duurzaamheid via verscheidene maatregelen. De toename van duurzamere transportmodi, zoals per spoor en short-sea, en het verhogen van de beladingsgraad zijn daarbij de belangrijkste doelstellingen. Verder zullen duurzamere verpakkingsvormen, zoals Bag-In-Box en lichtere flessen bijdragen aan een reductie in de CO2-uitstoot. Afgelopen jaren zijn we bezig geweest met slimme LED-verlichting, het verbeteren van ons efficiënte warehousing systeem, wijn in bulk, en een duurzaam wagenpark.
In 2019 wil Global Wine Operations voldoen aan de overall doelstelling. Komende jaren wordt via verscheidene KPI’s de mate van duurzaamheid gemonitord. Global Wine Operations neemt de verantwoordelijkheid door de uitstoot te minimaliseren en draagt op deze manier bij aan een duurzamere samenleving.

Global Wine Operations

Bron: persbericht


Rubriek(en):
Actualiteiten

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl