LiQ | Likeur-ijspralines

De likeurgevulde ijspralines van het Vlaamse LiQ zijn nu ook in Nederland. De hapklare luxe pralines vormen een combinatie van romig vanille-ijs, échte Belgische chocolade en jouw favoriete likeur, zoals een scheutje Baileys. Fris, romig en low-alcohol, je bewaart de pralines in de vriezer en consumeert ze ijskoud. Erg lekker.

Het low alcohol product is de enige in zijn soort en wil zo een nieuwe dessert- en snackervaring creëren. “Met deze pralines bieden we niet alleen een nieuwe ervaring, maar zijn we ook een beetje rebels door het toevoegen van een scheutje likeur”, zegt Jorgo Struyve, medeoprichter van LiQ. “Bovendien durf ik het echt een one of a kind-snack te noemen door de exclusieve samenwerking met toplikeuren zoals Baileys. We zijn verheugd dat Nederlandse fijnproevers nu ook kennis maken met deze bonbon-ervaring.”

De praline is heerlijk als dessert, speciaal voor 18 plussers . Struyve: “Iedereen is dol op Belgische chocolade. Met LiQ kunnen Nederlanders genieten van de pralines waar ze al zo gek op zijn, nu dus ook met een vleugje alcohol. Het dessert dat op elk moment van de dag gegeten kan worden, is een origineel toetje voor tijdens de feestdagen, een me-time verwenning voor de koude winterdagen of een speciaal geluksmomentje om te delen met je dierbaren.

Malibu

LiQ ging ook een partnership met kokoslikeur Malibu aan. Hieruit ontstond een frisse tropische variant van de ijslikeurbonbon, die vanaf nu ook in het supermarktvriesvak ligt. Als het aan Struyve ligt, komen daar nog veel meer smaken bij: “Met de romige en volle smaak van de Baileys bonbon en de tropische fruitige sferen van de Malibu-variant, hebben we een veelzijdig en verrassend assortiment. Hoewel we hiermee al voor ieder wat wils bieden, willen we in de toekomst nog veel meer vernieuwende smaken en samenwerkingen aan ons portfolio toevoegen.” De likeur-ijspralines zijn vanaf 1 november exclusief bij Jumbo supermarken te koop in de smaken Baileys en Malibu en kosten slechts 4,49 euro voor zeven bonbons.

Over LiQ

Het snelgroeiende Belgische ijsbedrijf LiQ is in 2017 opgericht door co-founders Jorgo Struyve en Nicolas Destoop en wil met een creëren van de nieuwe dessertervaring als doel. Dit doen zij door ijspralines in samenwerking met top-likeurmerken op de markt te brengen, die inmiddels in meer dan 6000 winkels, verspreid over acht verschillende landen te koop zijn. LiQ creëert buitengewone ijs met verrassende smaakcombinaties die je nergens anders vindt en werkt met hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten, waar de fijnste Belgische chocolade en een beetje likeur als finishing touch, de basis vormen. Momenteel bestaat het assortiment uit de Baileys ijspralines, het Belgische chocolaatje gevuld met vanille ijs en een scheutje Baileys en de Malibu ijspralines die een combinatie vormen van witte chocolade en kokosijs met een vleugje Malibu en ananas. Hier worden tegen zomer 2024 nog meer varianten op verwacht.

Nota bene: Winebusiness.nl proefde de pralines en is met name onder de indruk van de Baileys variant. Een verslavend lekkere ijskoude praline.


Rubriek(en):
Culinair

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl