Neleman | Luxe kerstpakket

Na de domper van de net afgekondigde lockdown, moeten we toch zien dat we de kerstperiode vrolijk ingaan. Denken aan wijn, praten over wijn en het proeven en drinken van wijn draagt daar zeker aan bij. In deze tijd kunnen we ons verlekkeren met kerstpakketten die her en der worden aangeboden. Een daarvan is het luxe kerstpakket van Neleman.

De wijnen van Neleman nemen een prominente plaats in ons kikkerlandje. Zo worden in diverse kranten aangeprezen. Interviews met de oprichter Derrick Neleman maken deze campagne af. Een paar jaar geleden kreeg Neleman acht pagina’s in het magazine van Het Financieele Dagblad en dat valt echt wel op. Daarnaast zijn er de prijzen voor de wijnen (bijvoorbeeld het eerste cijfers 10- ooit gegeven door Onno Kleyn voor de witte Just Fucking Good Wine), of de 93 punten van James Suckling voor de Robusta, de design awards én de opening van nieuwe winkels in Utrecht en Amsterdam.

Bio!

De boodschap van Neleman is namelijk biologisch, wijnbouw zonder insecticiden en pesticiden. En daarvoor zit je per definitie goed in Spanje, waar de wijngaarden door de wind en de warmte sowieso minder hinder van insecten en rot hebben. Naast Spanje maakt Neleman wijnen in Frankrijk en Italië.

Het Neleman luxe kerstpakket  komt uit Spanje en Frankrijk en is uiteraard biologisch en organisch. Speciaal voor de kerst heeft Neleman zes wijnen geselecteerd met rijke, aardse tonen en veel complexiteit. De volgende 6 wijnen zitten in het pakket.

Neleman The Swimmers Organic: een bijzondere combinatie van riesling en viognier met negen maanden houtrijping op nieuw Frans eiken en acacia houten vaten. Acacia maakt wijnen bijzonder verfijnd. Een aromatische wijn met perziken, zacht en vol.

Neleman Nucli Blanco Organic: Een frisfruitige wijn van macabeo en sauvignon blanc met een beschaafd alcoholpercentage van 12%.

Neleman Edition d’Art Viognier Organic: Een witte wijn in de categorie now we are talking. Volle, rijpe viognier, heerlijk zacht met mooie zuren. Toppertje.

Neleman Edition d’Art Carignan Organic: Zeg je carignan, dan zeg je Languedoc, waar deze wijn ook vandaan komt. Zwarte bessen en bramen, pepertje en lekker kruidig.

Neleman Derrick Garnacha Organic: Garnacha en tempranillo wisselen elkaar af qua grootste in Spanje. Deze garnacha bewijst het potentieel van de druif. Soepel, zacht en rond, rode bessen, aardbei met een milde structuur. Heerlijk.

Neleman Wolk Monastrell Especial Organic: Monastrell of mourvedre is een werkpaard in Frankrijk. In Spanje maakt Neleman deze100%  monastrell van de oude stokken aanwezig. Sappig met een miniem zoetje, licht en toegankelijk. Hiermee verleid je de grootste rode-wijn-hater.

Laat de kerst en de donkere dagen maar komen. Met het Neleman luxe kerstpakket red je het wel.  Nu in de aanbieding voor € 47,99 (normaal € 63,99). Neleman biedt meer kerstpakketten aan, neem eens een kijkje in de digitale winkel of bij een van de stenen winkels in Zutphen, Utrecht of Amsterdam.

ChvZ


Rubriek(en):
Wijn
Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl