Oriole Garden Bistro | Beste terras @Amsterdam #Terras Top 100

The Garden Terrace van Oriole Garden Bistro, gelegen in de binnentuin van Sofitel Legend The Grand Amsterdam in het hart van het Amsterdamse stadscentrum, is benoemd in Misset Horeca’s Terras Top 100 voor 2023. Gepositioneerd op nummer 24 van Nederland, is The Garden Terrace het beste terras van Amsterdam.

The Garden Terrace bevindt  zich in de prachtige binnentuin van Sofitel Legend The Grand Amsterdam. Het is één van Amsterdam’s best bewaarde geheimen; een oase van rust in de stad.

Geïnspireerd op de Mediterrane keuken, laat het seizoensmenu van Oriole de pure en dynamische smaken van de regio terugkomen. Het is de ideale locatie voor een lichte lunch of een intiem diner met familie, vrienden of collega’s. Gasten kunnen zich onderdompelen in de smaken van de gerechten die perfect gepaard gaan met Oriole’s signature cocktails. De cocktails, waarin verse ingrediënten worden gebruikt van de eigen moestuin op het dak, zijn met zorg samengesteld door getalenteerde bartenders.

Het terras is omringd door de historische muren van The Grand en kijkt uit op het prachtige balkon van de trouwkamer. De tuin heeft veel elementen van de Amsterdamse school stijl, uit de tijd dat het gebouw het stadhuis was.

Wij voelen ons ontzettend vereerd dat The Garden Terrace van Oriole opnieuw benoemd is in Misset Horeca’s Terras Top 100,” aldus Koen Okkerse, Food & Beverage Manager bij The Grand “Ons team streeft ernaar om autentieke ervaringen te bieden. Gecombineerd met de unieke ambiance van The Garden Terrace bieden wij een onvergetelijke culinaire reis door de Méditerranée”.

Het team van Oriole Garden Bistro omarmt deze erkenning en heeft als doel om de verwachtingen van de gasten te overtreffen met een uitzonderlijke Mediterrane ervaring. Ook dit jaar neemt het team van Oriole Garden Bistro haar gasten weer mee op een culinaire reis. Voor de komende maanden zal de Oriole Express langs vijf van de mooiste eilanden in de Mediterranée reizen, ieder met een eigen overheerlijke keuken die een maand lang centraal staan bij Oriole Garden Bistro.

Bron: pb


Rubriek(en):
Actualiteiten
Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl