Rotterdam | Eerste Engelse Gastro Pub

Vandaag opent de eerste Engelse gastropub van Rotterdam zich midden in de bruisende Witte de Withstraat. Dutch Dukes nodigt alle Rotterdammers en bezoekers aan de stad uit om kennis te maken met de ongedwongen Britse pub-sfeer at its finest. Gasten worden warm ontvangen door de geur van typisch Engelse gerechten, zoals fish & chips en steak & guiness pie, maar kunnen ook kiezen voor appetizers als avocado fries en bieterballen. De kwalitatieve gerechten worden dagelijks vers bereid, de drankenkaart vult zich als vanzelfsprekend met bieren, ciders en gin tonics van Britse bodem. Niet alleen de menu-en drankenkaart, maar ook het interieur is in een klassiek ‘gastropub jasje’ gestoken. Met een bordeauxrood, eiken en messing kleurenpalet en glas in lood wanen gasten zich in het bruisende Londen. De gewaagde figuren aan de wand en het plafond herinneren je echter aan het feit dat je je in het rauwe Rotterdam bevindt.

Rotterdam staat bekend om haar culturele diversiteit. Met talloze restaurants, toko’s en cafés zie, proef en ruik je dat. Aan keuze geen gebrek, maar van een typisch Engelse pub was nog geen sprake. Daarom opent Rotterdamse horecaondernemer Frank Roolaart (eigenaar HAL4 aan de Maas) vandaag de eerste Engelse gastropub van de stad. “Vroeger stonden Engelse pubs bekend als donkere, rokerige cafés waar men aan de bar hing. Deze ouderwetse pubs zijn inmiddels verheven tot kwalitatieve gastropubs waar vrienden, collega’s en kennissen samenkomen. Rotterdam verdient een soortgelijke plek waar mensen hun werkdag bespreken, genieten van dagverse gerechten en proosten op het leven”, vertelt Frank Roolaart. Bij Dutch Dukes ervaren gasten de authentieke ongedwongen Britse pub-sfeer in combincatie met een rauw Rotterdams randje.

Over Dutch Dukes
Dutch Dukes is de eerste Engelse gastropub van Rotterdam. De plek waar de ongedwongen Britse sfeer en het rauwe Rotterdam samensmelten, bevindt zich aan de bruisende Witte de Withstraat. Oftewel het culturele uitgaanshart van de stad. Vrienden, collega’s en kennissen schuiven hier aan de bar of nemen plaats in de intieme zithoeken óf op het terras. Gasten genieten van dagverse en kwalitatieve Engelse gerechten en een uitgebreide drankenkaart met o.a. bieren, ciders, gin en tonics van Britse bodem. Bij Dutch Dukes maken gasten kennis met de ongedwongen Britse pub-sfeer at its finest.

Witte de Withstraat 81, 3012 BN Rotterdam
Openingstijden: van dinsdag t/m zaterdag vanaf 15.00 uur


Rubriek(en):
Culinair
Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl