Sofitel Legend The Grand Amsterdam | Joshua Mullock nieuwe Wine Director

Joshua Mullock is de nieuwe Wine Director bij Sofitel Legend The Grand Amsterdam. Met zijn ervaring in verschillende restaurants in het Verenigd Koninkrijk is Joshua klaar om restaurant Bridges samen met Maître Daan Halle en Executive Chef Raoul Meuwese naar een hoger niveau te tillen.

Joshua, oorspronkelijk afkomstig uit Wales, ontwikkelde zijn passie voor wijnen tijdens zijn WSET-opleiding, waar hij al snel het WSET-diploma behaalde, wat de basis legde voor zijn carrière in de gastronomie. Zijn carriere begon als sommelier bij Restaurant Number One in Edinburgh. Terwijl hij zich verder ontwikkelde, bouwde Joshua een carrière op bij verschillende restaurants in het Verenigd Koninkrijk, waaronder tweesterrenrestaurant Restaurant Raby Hunt, The Pompadour en werd uiteindelijk Hoofd-sommelier bij het met een Michelin-ster bekroonde Askham Hall.

Joshua zal samenwerken met Maître Daan Halle en Executive Chef Raoul Meuwese. Gezamenlijk hebben zij de missie om de culinaire reis van restaurant Bridges voort te zetten. Joshua voegt zijn expertise en ervaring toe aan het team van Bridges, waarbij zijn toewijding aan kwaliteit belooft voort te bouwen op het succes van zijn voorgangers.

 “Voor mij is er niets dat me dezelfde voldoening geeft als het runnen van een restaurant dat de beste gerechten, wijnen en service levert. Ik hou ervan om mensen te verwelkomen en mijn gasten te laten lachen. Ik kan niet wachten om mijn absolute passie voort te zetten bij restaurant Bridges.’ Het team van restaurant Bridges kijkt uit naar de voortdurende culinaire excellentie en de expertise van Joshua.


Rubriek(en):
Culinair

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl