Solatio Prosecco DOC | op het podium bij Motul TT Assen MotoGP™ Grand Prix

Dit jaar zal Solatio Prosecco Spumante DOC Extra Dry te zien zijn op het centrale podium, als officiële partner, tijdens de Motul TT Assen MotoGP™ Grand Prix, die plaatsvindt van 25 t/m 27 juni 2021. Dit betekent dat de MotoGP™ kampioenen hun goede afloop zullen vieren met een Jeroboam (3 liter) van de delicate Solatio Prosecco Spumante, die verkrijgbaar is bij Albert Heijn. Onlangs nog werden de heuvels van Prosecco gekenmerkt als Unesco Werelderfgoed, nu kunnen de winnaars van ’s werelds meest populaire motorrace hun podiumplaatsen vieren en proosten met deze Italiaanse bubbel.

Dit partnership is tot stand gekomen in samenwerking met het officiële Prosecco DOC Consortium en MotoGP™. Deze samenwerking zal ongetwijfeld bijdragen aan de verdere wereldwijde groei van liefhebbers van één van paradepaardjes van Italië op het gebied van wijn.

Solatio Prosecco Spumante is een wijn met fijne en aanhoudende bubbel, delicate en frisse aroma’s, vol fruitige en bloemige tonen, en heeft een smaak die verfrissend, fruitig en levendig is. Het merk Solatio is opgericht in 2014 en is sindsdien uitgegroeid tot één van de meest verkochte Prosecco’s van Nederland. Het is een merk van wijnimporteur Vinites en wordt gemaakt in samenwerking met het Italiaanse Viticoltori Ponte, uit de provincie Treviso. De wijnmakers van Solatio werken samen met een groep van 1.000 families van wijnboeren, die gezamenlijk meer dan 3.000 hectare aan wijngaarden bezitten. De Prosecco’s en overige mousserende wijnen van Solatio zijn in Nederland en België exclusief verkrijgbaar in de winkels van Albert Heijn en via Appie NL/Appie België. De SOLATIO Prosecco Spumante 750ml heeft een verkoopprijs van € 6,65.


Rubriek(en):
Actualiteiten

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl