The Art | of Drinks

Op de jaarlijkse agenda van de wijn-en-spiritualiën-events is er nu al drie jaar een leuk event in de Gashouder : The Art of Drinks. De Monnik Dranken is medeoprichter en medeorganisator van dit evenement. The Art of Drinks is een dranken- en wijnbeurs waar je zowel van alles kunt proeven als ook alle verhalen kan vinden achter de mooiste wijnen, bieren en andere dranken. Op de website vind je recepten voor de lekkerste cocktails, zowel met als zonder alcohol. Bekende chefs, sommeliers en bartenders delen hun favoriete combinaties tussen eten en drinken.

De Gashouder Amsterdam werd omgetoverd tot een grote experience waar wijnmakers, bierbrouwers, producenten van spirits, chefs en bartenders zij aan zij de mooiste dranken toonden en wat je ermee kan doen. Zaterdag was het voor de consumenten, die na aanschaf van munten het een en ander konden proeven. Zondag 29 oktober en maandag 30 oktober was The Art Of Drinks een besloten beurs voor vakhandel en horeca.

Het event was fraai aangekleed. Na de garderobe arriveer je in de zeer sfeervolle Gashouder met vele spirits en bierproducenten. De wijnen waren te vinden aan de rand aan de rand van gezellig ingerichte zaal. In het midden van de Gashouder werd de inwendige mens verzorgd door een foodtruck met een gevarieerd aanbod.

Vele wijnproducenten waren aanwezig. Onder andere Golan Heights, Lorgeril, Pellegrino, Yvon Mau, Alvi’s Drift en Phebus gaven act de presence. Op de foto staan ze allen om Joke Holster heen, samen met o.a. Bouke Wijlens en Linda van Akkeren runt zij de wijnen bij De Monnik Dranken.

The Art of Drinks is niet alleen prachtig door de diversiteit van spirits en wijnen, het is ook populair en en logistiek goed georganiseerd. De medewerkers van DMD zorgden voor een perfect lopend event.

ChvZ


Rubriek(en):
Proeverijen

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl