The Art | of Drinks

Op de jaarlijkse agenda van de wijn-en-spiritualiën-events is er een nieuwe loot aan de stam: The Art of Drinks. Vorig jaar was de eerste editie in de Westergasfabriek Amsterdam. Die editie in de Gashouder was een try-out die goed beviel, afgelopen weekend plus de maandag was deel 2. De Monnik Dranken is mede-oprichter en mede-organisator van dit evenement. The Art of Drinks is een dranken- en wijnbeurs waar je alle verhalen kan vinden achter de mooiste wijnen, bieren en andere dranken. Op de website vind je recepten voor de lekkerste cocktails, zowel met als zonder alcohol en bekende chefs, sommeliers en bartenders delen hun favoriete combinaties tussen eten en drinken.

Op het evenement afgelopen weekend werd gedurende 3 dagen de Gashouder Amsterdam omgetoverd tot een grote experience waar wijnmakers, bierbrouwers, sterkstokers, chefs en bartenders zij aan zij de mooiste dranken toonden en wat je ermee kan doen. Zaterdag was het voor de consumenten. Zondag 30 oktober en maandag 31 oktober was The Art Of Drinks een besloten beurs voor vakhandel en horeca.

Het event was fraai aangekleed. Na de garderobe arriveer je in de Gashouder dat een sfeervolle zaal is geworden met vele spirits en bierproducenten. De wijnen waren vorig jaar te proeven in een aparte zaal achter de gashouder, dit jaar stonden de wijnen samen met de andere dranken in de Gashouder.

Vele wijnproducenten waren aanwezig. Van Golan Heights tot Lorgeril, van Selle e Mosca tot Yvon Mau, Villla Trasqua en Angelo Nero. Op de foto staan ze allen om Joke Holster heen, samen met o.a. Bouke Wijlens runt zij de wijnen bij De Monnik Dranken.

The Art of Drinks is niet alleen prachtig door de diversiteit van spirits en wijnen, het is ook populair en goed georganiseerd. De medewerkers van DMD zorgen voor een goed lopend evenement.

ChvZ


Rubriek(en):
Proeverijen

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl