Wijnvoordeel | Heritage d’Or & meer

In het algemeen biedt WijnVoordeel instapwijnen aan die je per zes kunt bestellen. Boven de 35 Euro betaal je geen verzendkosten en WV heeft een niet lekker, geld terug garantie. Al met al is dit voor velen zeer aantrekkelijk. Met de komst van General Manager Spike Huisman, die eerder bij Albert Heijn werkte, is het aanbod van WV gevarieerder geworden. Zo zijn daar de wijnen van Casa Bardonecca uit Puglia. Bardonecca heeft een primitivo, een aglianico en een susumaniello, een inheemse druif met een prachtige naam. Er is ook een witte Bardonecca van fiano en verdeca: Dit zijn alle vier knallers van wijnen, krachtig en met veel fruit.

Ook de wijnen van San Tanaro uit de Langhe komen goed uit de bus. We proefden de aromatische Roero Arneis, een Langhe Bianco – een zachtfrisse blend van sauvignon blanc en chardonnay – , en een Nebbiolo d’Alba die tot nadenken stemt, fruit en verdieping. San Tanaro maakt nog veel meer wijnen: WV San Tanaro

De goede prijs-kwaliteit verhouding van de wijnen van Chateau Meiland ( Chateau Meiland ) is hier eerder besproken.

Dit najaar komt Wijnvoordeel met de WV Froix  Een een super sappige en fruitige Vin de France van gamay. Drink deze gekoeld, zoals te doen gebruikelijk met gamay. Dan komt de smaak van aardbei, kersen en framboos meer naar voren

Onlangs proefde Winebusiness.nl de wijnen van Heritage d’Or uit 2020.Onder deze range vallen een fruitige rode en witte Macon, een sappige Bourgogne pinot noir, een subtiele Saint-Veran, een strak droge loepzuivere Chablis – een Chablis waarmee je liefhebbers verrast, ondervond Winebusiness.nl –  , een zuivere witte Bourgogne met een klein botertje en een strakke Pouilly Fuissé. De herkomst van deze wijnen is waarschijnlijk van een coöperatie, maar waar je dan eerder over-oaky wijnen zou verwachten zijn de wijnen van Heritage d’Or strak en elegant. Het houtgebruik is bij alle wijnen zeer delicaat. De prijs van de wijnen ligt tussen de 9 (de rode Macon) en de 20 Euro (Saint-Veran). Wijnvoordeel doet regelmatig acties met zijn wijnen, dus de prijs van de wijnen kan ook lager zijn.

Heritage d’Or is een range die door zijn loepzuivere wijnen verrast WV Heritage

 

ChvZ

Wijnvoordeel is onderdeel van E-Luscious en een van de grootste online aanbieders van Nederland. Voor de vierde keer heeft Wijnvoordeel de belangrijkste prijs voor webwinkels gewonnen: de Shopping Awards Publieksprijs 2021 in de categorie Drinken. Want de naam zegt het al: het is het publiek dat Wijnvoordeel heeft voorgedragen voor deze felbegeerde prijs. 100.000 mensen hebben een stem uitgebracht dit jaar. Een vakjury, die bestond uit 750 experts, heeft die voordracht bekrachtigd. Uit 250 deelnemende (web)winkels, is Wijnvoordeel voor de vierde keer aangewezen als de beste in de categorie Drinken. 

 

WV Heritage

 


Rubriek(en):
Wijn
Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl