Nieuwe Wine in Tubes van Albert Heijn

Wijn drinken is leuk, wijn proeven is nog leuker. Als je in de wijn werkt, krijg je steeds vaker wijn in buisjes of ‘tubes’. Perfecte mogelijkheid om een wijn te proeven, zonder meteen een hele fles te hoeven aanbreken. Speciaal voor het thuis proeven van wijn heeft AH nu 2 X Wine in Tubes: 2 boxen met zes buisjes van drie wijnhuizen van Albert Heijn. Iedere tube van 100 ml is goed voor één glas wijn. In de olijfgroene box zitten 3 X 2 tubes witte wijnen, van iedere wijn 2 tubes:

Een verrukkelijke Portugese blend Ermelinda
Een organische pittige macabeo van familie Castano
een sappige sauvignon blanc en pinot grigio van Puklavec & Friends

In de bordeauxrode box zitten 3 X 2 tubes rode wijnen, van iedere wijn 2 tubes:
Een fruitige Portugese blend van Ermelinda
Een organische zwoele monastrell van Familia Costano
Een zeer doordrinkbare cabernet sauvignon en merlot met ruggegraat van Puklavec & Friends

Wijnproeverijen zijn populair, zo vertelt Albert Heijn bij de box; het is een leuke manier om je wijnsmaak te ontdekken en nieuwe wijnen te proberen. Het voordeel van Wine in Tubes is dat je geen flessen wijn hoeft aan te breken. In de buisjes zit de perfecte hoeveelheid voor een thuisproeverij.

Albert Heijn doet de volgende aanbevelingen. Met de nieuwe proefbox Wine in Tubes leer je de basics van wijnproeven in vijf stappen:

  • Kijk naar de wijn
  • Wals je glas
  • Ruik kort en krachtig
  • Slurp&proef
  • Beoordeel: lekker of niet

Op de onderkant van de box staan proefnotities en serveertips. De Wine in Tubes-box kost € 9,95 en is verkrijgbaar in ruim 180 grotere Albert Heijn winkels en op ah.nl.

ChvZ


Rubriek(en):
Wijn
Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl