
Sergio Herman | Opent Frites Atelier in London
Het fast-casual concept van driesterren chef Sergio Herman zet zijn eerste stap buiten de Benelux. Na succesvolle vestigingen in Nederland

Het fast-casual concept van driesterren chef Sergio Herman zet zijn eerste stap buiten de Benelux. Na succesvolle vestigingen in Nederland

Het is oktober en dat betekent in bierland, traditiegetrouw, dat het weer tijd is voor Bockbier. Het moutige bier met

Wijndomein Valke Vleug viert haar vijfjarig bestaan met een uitzonderlijke reeks gastronomische weekends. Onder de naam 5 Years Valke Vleug

Ons land is inmiddels een serieuze exporteur van kaviaar. Kaviaar die geproduceerd wordt in China en Lombardije. Hossein Akef is

Maak kennis met NAZKA anno 2025 en hoe het restaurant zich verder ontwikkelt, een evolutie die zich zowel in het

22 juni vierde familie Klosse het 70-jarig bestaan van De Echoput met een feestelijke jubileumlunch in Hoog Soeren. Tijdens een

De aankomende drie jaar vindt het WBQA Nederlands kampioenschap culinair BBQ (de Dutch opens) plaats op Landgoed de Salentein. Wie

Het nieuws sloeg aan het eind van de middag als een bom in. Jonnie Boer is overleden aan de gevolgen

Restaurant Judith opende in maart in Kasteel Engelenburg en introduceert een verfijnde culinaire beleving met een moderne interpretatie van klassieke

De 24ste editie van de wedstrijd om de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs gaat van start. Ben jij hét horecatalent van Nederland

In 2024 kreeg restaurant De Kromme Dissel in Heelsum een Michelinster, nr. 53 op een rij was dit. Al sinds

De restaurants Central Park (Voorburg), Tribeca (Heeze) en Odille (St. Oedenrode) zijn vanaf 1 januari 2025 lid van de Alliance

De gastronomische wereld is flink opgeschud: Hans van Wolde verslaat zijn collega’s en neemt met restaurant Brut172 plaats op nummer

De samenwerking tussen Peugeot en Epices Roellinger begon 18 jaar geleden. Voor de pepermelange ‘Poivres des Mondes’ werd de klassieke

Chinees restaurant Mei Wah (o.a. geroemd door Michelin en Gault&Millau) is al decennialang een begrip in Eindhoven en omgeving, niet

De originele Peugeot Saveurs pepermolen schittert al sinds 1874 in keukens en restaurants wereldwijd. Ter gelegenheid van het 150-jarig jubileum

De ene horecavakbeurs is nog maar net afgelopen en de andere komt eraan: BBB Maastricht. De MICHELIN Gids Ceremonie garandeert

Van 15 t/m 28 september kunnen wijnliefhebbers genieten van Alto Adige wijnen tijdens de Alto Adige Restaurant weken. Deze actie

Le Creuset, het iconische Franse merk van kookgerei – bekend van zijn elegante en oerstevige gietijzeren braadpannen in vrolijke tinten,

Oriole Garden Bistro, het sfeervolle mediterrane restaurant gelegen in Sofitel Legend The Grand Amsterdam, heeft een belangrijke mijlpaal bereikt door

Peugeot presenteert Boreal, een nieuwe collectie tijdloze en met de hand gemaakte pepermolens. Het tijdloze en minimalistische ontwerp is geïnspireerd

URB Luxury Drinks is een nieuwe volwassen frisdrank die een goed alternatief is als je even geen alcohol wilt. De

Het prachtige glazen entree naast Oud Paardenburg kan niemand ontgaan. SAAM staat voor: South Africa-Amstel. Een unieke samenwerking tussen gerenommeerde

Joshua Mullock is de nieuwe Wine Director bij Sofitel Legend The Grand Amsterdam. Met zijn ervaring in verschillende restaurants in het