
100Chefs by Gault & Millau | Hét culinaire feest van het jaar
Gault & Millau Nederland organiseerde afgelopen weekend het grootste culinaire evenement van Nederland, 100Chefs by Gault ..
Gault & Millau Nederland organiseerde afgelopen weekend het grootste culinaire evenement van Nederland, 100Chefs by Gault ..
Van 24 september tot en met 7 oktober kunnen wijnliefhebbers genieten van Alto Adige wijnen tijdens de Alto Adige Restaurant weken. ..
Vanaf 12 oktober bezoek je pop-up restaurant De Maaltuin in het indrukwekkende klooster van Buitenplaats Doornburgh in Maarssen. ..
De beruchte Bijlmerbajes barst van de verhalen. De plek die jarenlang diende als eerste sociale gevangenis van Nederland ademt ..
Topchef Rodrigo Oliveira hielp mee aan boord tijdens de bereiding en presentatie van de door hem in samenwerking met KLM gecreëerde ..
Amsterdam krijgt er een nieuwe zomer hotspot bij; Deck opent namelijk in Noord aan het Tolhuiskanaal. Terwijl de zon de stad opwarmt, ..
Dit jaar schreef een recordaantal van 27 kandidaten zich in voor de wedstrijd om de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs. Na een intensieve ..
Onlangs is VINVINWines met Champagne Taittinger een mooi partnership gestart met het evenement Asperges in het veld in Cromvoirt. ..
Rotterdam-Kralingen is een tweede STER rijker. Op 16 januari 2023 openden chef Terry Priem en Esther van Otterloo hun Restaurant ..
Chef Victor Fielmich en gastvrouw-sommelier Elvira Kemman hebben Bistro ElVi in het Noord-Hollandse Bergen geopend. Het paar serveert ..
Jan Smink is winnaar van de Prix Taittinger, Jan vertegenwoordigde Nederland voor de derde keer dit jaar. Eerst zouden er de nationale ..
Driesterrenrestaurant Inter Scaldes en het luxe bijbehorend boutique hotel maken sinds 1 januari onderdeel uit van Pillows Hotels. ..
Op maandag 14 november namen in Amsterdam restaurants Vigor* uit Vught en Zoldering* en Flore** uit Amsterdam het tegen elkaar ..
Portugal is enorm populair onder Nederlanders en niet alleen omdat bekende (Louis van Gaal) en onbekende Nederlanders daar een tweede ..
Restaurant De Nieuwe Winkel in Nijmegen is op het Gastronomic Forum in Barcelona verkozen tot het beste plantaardige restaurant ..
Mosselen zijn rijk aan eiwitten en zitten vol mineralen en vitaminen. Mosselen smaken nog lekkerder met een glas wijn. Kijk, ..
Chef-eigenaar Jozua Jaring en maître Bas Averdijk van sterrenrestaurant Ratatouille Food & Wine in Haarlem openden afgelopen ..
Restaurant Noor van Marleen en Jeroen Brouwer is op 1 maart 2022 officieel geopend. De openingsceremonie werd verricht door Jonnie ..
Chef Sven en gastvrouw Joëlle Nijenhuis openden hun restaurant Ambrozijn in Valkenburg . Het fine-dining-restaurant is gevestigd ..
Nederland heeft er drie restaurants bij met twee sterren en tien restaurants met een Michelinster. Vandaag was de presentatie ..
De bedrijfscateraar New Fork speelt met hun smart catering in op blijvende hybride werkvormen. De bedrijfsexperimenten – ..
Food & Wine professionals uit Nederland proefden de heerlijkheden van Nieuw-Zeeland op eigen bodem proeven – met zalige ..
De 21ste editie van de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs gaat van start. Ben jij hét horecatalent van Nederland op het gebied ..
Zeistenaren en sushi-fans kunnen vanaf deze week aan de Panweg terecht in het nieuwe urban sushi-restaurant Sushi San. De zaak ..