Restaurant IJver | noest werken loont
Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier ..
Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier ..
Het Zeevruchtenfestival Festa do Marisco de O Grove wordt al sinds 1963 gevierd in O Grove, in de Spaanse regio Galicië. Ontstaan ..
Restaurant De Librije is terug in de top 50 van beste restaurants ter wereld. De eetgelegenheid in Zwolle, die wordt gerund door ..
Spanje is onder andere geliefd om haar uitstekende gastronomie. Dit wordt door velen ervaren als een van de aantrekkelijkste aspecten ..
Na een intensieve theoretische toets en een proeftechnisch gedeelte zijn vijf kandidaten geselecteerd voor de volgende ronde van de Nationale ..
Elk jaar tussen april en oktober kunnen mensen een plekje bemachtigen voor een sterrendiner in het zwevende restaurant van SVH Meesterkok ..
Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven in Delden is toegetreden tot zowel JRE-Nederland als QL Hotels & restaurants. ..
De Women’s Wine & Spirits Awards heeft recent Padre Azul Reposado tequila bekroond met ‘double gold’. ..
De jury van de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2019 heeft 24 kandidaten geselecteerd voor de voorronde van de 18e editie. ..
Het kwam ook wel heel goed uit dat de chef van het Indonesisch restaurant Blue Pepper op de Nassaukade een vrouw is. Want Barbara ..
Initiatiefnemers van Restaurant Daghap komen met een nieuw initiatief gerund door twee afgestudeerde hotello’s en een sterrenchef. ..
Op 29, 30 april en 1 mei 2019 komt de brigade van het twee sterrenrestaurant De Bokkedoorns uit Overveen koken bij De Kop van Oost ..
Met ingang van 1 juli 2019 neemt SVH Meesterkok André van Doorn na 17 jaar afscheid van Kasteel Heemstede. De talentvolle chef ..
Nederlands eerlijkste waterproducent EARTH Water zet deze maand een grensverleggende stap in het verduurzamingsproces van productverpakkingen. ..
De unieke kookwedstrijd Slag op de Schelde vindt dit jaar plaats op 21 mei en is open voor inschrijving. Tijdens de wedstrijd ..
Tijdens een geanimeerde en druk bezochte bijeenkomst op de Wine Professional werden dinsdag 8 januari de diploma’s uitgereikt ..
Het sneeuwt! Dus koek en zopie, want dat hoort bij ijspret. Wikipedia leert ons dat koek-en-zopie een term is die gebruikt wordt ..
Aquagen is bruisend water uit de diepte van 662 meter van de Stille oceaan. Dit oceaanblauwe ‘goud’ werd toevallig ontdekt ..
In november werd in Restaurant Baut door foodplatform FavorFlav de Top 100 Food Influencers bekend gemaakt. Opvallend was de aanwezigheid ..
Promenade presenteerde tijdens het International Flavours Walking Dinner de culinaire agenda van volgend jaar. Het vijfsterrenhotel ..
&samhoud food is de winnaar van de Best New Plant-Based Food Award 2018. De award werd eind oktober gewonnen met het innovatieve ..
Deze week was de finale van de Côtes du Rhône wijn-spijswedstrijd voor Nederlandse chefs en sommeliers bij Kookschool Keizer ..
De 64ste editie van horecavakbeurs BBB Maastricht trok bijna 15.000 horecaprofessionals uit Nederland, België en Duitsland naar ..
Op woensdag 10 oktober organiseert Reitsma Seafood in samenwerking met Sturia Caviar de prestigieuze kaviaarkookwedstrijd ‘Grand ..