Okhuysen 145 jaar
Afscheid Louis Kat Zondag 10 juni vierde Wijnkoperij Okhuysen haar 145-jarig bestaan en nam het bedrijf officieel afscheid van oud-directeur ..
Afscheid Louis Kat Zondag 10 juni vierde Wijnkoperij Okhuysen haar 145-jarig bestaan en nam het bedrijf officieel afscheid van oud-directeur ..
De riddle van Ruinart ‘I visited Ruinart as a tourist, I was studying agronomy. Then I got fascinated and started to study oenology. ..
Chillen met Chakana Robert Parker, een zelfverklaard Argentijnse-wijnen-en-Chakana adept, zei over dit huis in 2010: ‘Chakana ..
Gezonde vraagtekens Door Peter Klosse Iedereen vindt gezondheid belangrijk, maar wat moet je doen om gezond te blijven? Zeker ..
Anfors aan de haven ‘Een beetje eng was het wel’, aldus Marcel van Twist van Anfors. Voor wie het nog niet weet, dit staat ..
Frankrijk op z’n groenst ‘Het kost 30 tot 40 procent meer om biologisch of biologisch-dynamisch te werken’. Deze opmerking ..
Klein is fijn in de Champagne Champagneschrijver Michael Edwards bezocht met Winebusiness.nl de jaarlijkse champagnetastings, ..
Jean Arnaud: nu onbetwist down under specialist Op de druk bezette proefmaandag begin van deze week organiseerde Jean Arnaud ..
2011 Champagne Harvest Door Michael Edwards In more than 20 years of closely observing harvest conditions in Champagne, ..
Bordeaux 2011: een impressie ‘It is the toughest tasting one can imagine’, verzucht Jean-Jacques Bonnie van Chateau ..
Sloveense wijnen in de lage landen Op maandag 16 april 2012 komen 18 wijnproducenten met 80 wijnen van verschillende regio’s ..
Rioja rules Door Frank Smulders MW Na een voor mij wat langere periode van afwezigheid was ik de afgelopen week ..
Italiaanse week: Bertani Met de wijnvakdag nog in de benen spoeden we ons in deze Italiaanse week naar het vernieuwde Hotel Europe ..
Eten als beleving Door Frank Smulders MW We leven in een maatschappij waar de ‘beleving’ vaak belangrijker is geworden dan intrinsieke ..
Al die wijntrends, ach ja.. Door Frank Smulders MW In de ruim 25 jaar dat ik nu met wijn werk is er veel veranderd aan diezelfde ..
William & Kate geven het voorbeeld Champagneschrijver Michael Edwards neemt ons mee naar Kent waar een bijzondere mousserende ..
Champagne: Lofzang op de pinot meunier Champagneschrijver Michael Edwards neemt u mee voor een ontdekkingstocht naar de pinot ..
Schloss Wachenheim ‘Onze exportdirecteur is helaas ziek geworden, maar wij zullen de honneurs waarnemen’, zeggen de dames ..
Dom Ruinart: een vintage extraordinaire ‘Belt u me aub als u een vintage Dom Ruinart 1959 of een Dom Ruinart Rose 1962 ..
Weingut Anselmann In één van de boeken van Baantjer’s De Cock, met c o c k, speelt de ‘hampelmann’ een grote rol bij de ontknoping ..
Lanson: een eerbiedwaardig huis ‘Het is inderdaad wel zo dat we sinds de overname in 2007 door de Boizel Chanoine Champagne ..
Chianti Rufina: een kleine topper in Toscane Voor de vijfde keer organiseerde het Consorzio Chianti Rufina een sneak preview van de Chianti ..
Wijn Verlinden Soms kom je iemand in de wijnwereld tegen die je al heel lang kent. Gijs van Bilsen van Wijn Verlinden is zo iemand ..
Pardevalles en de vergeten albarín door Hubrecht Duijker Een van Spanje’s jongere herkomstbenamingen is Tierra ..