Alle berichten in de rubriek: Archief

Okhuysen 145 jaar

Afscheid Louis Kat Zondag 10 juni vierde Wijnkoperij Okhuysen haar 145-jarig bestaan en nam het bedrijf officieel afscheid van oud-directeur ..

13 jaar geleden

De riddle van Ruinart

De riddle van Ruinart ‘I visited Ruinart as a tourist, I was studying agronomy. Then I got fascinated and started to study oenology. ..

13 jaar geleden

Chillen met Chakana

Chillen met Chakana Robert Parker, een zelfverklaard Argentijnse-wijnen-en-Chakana adept, zei over dit huis in 2010: ‘Chakana ..

13 jaar geleden

Gezonde vraagtekens

Gezonde vraagtekens Door Peter Klosse Iedereen vindt gezondheid belangrijk, maar wat moet je doen om gezond te blijven? Zeker ..

13 jaar geleden

Anfors aan de haven

Anfors aan de haven ‘Een beetje eng was het wel’, aldus Marcel van Twist van Anfors. Voor wie het nog niet weet, dit staat ..

13 jaar geleden

France bio

Frankrijk op z’n groenst ‘Het kost 30 tot 40 procent meer om biologisch of biologisch-dynamisch te werken’. Deze opmerking ..

13 jaar geleden

Champagne: salons 2012

Klein is fijn in de Champagne Champagneschrijver Michael Edwards bezocht met Winebusiness.nl de jaarlijkse champagnetastings, ..

13 jaar geleden

Jean Arnaud

Jean Arnaud: nu onbetwist down under specialist   Op de druk bezette proefmaandag begin van deze week organiseerde Jean Arnaud ..

13 jaar geleden

Champagne 2011

2011 Champagne Harvest   Door Michael Edwards   In more than 20 years of closely observing harvest conditions in Champagne, ..

13 jaar geleden

Bordeaux 2011

Bordeaux 2011: een impressie   ‘It is the toughest tasting one can imagine’, verzucht Jean-Jacques Bonnie van Chateau ..

13 jaar geleden

Slovenië

Sloveense wijnen in de lage landen   Op maandag 16 april 2012 komen 18 wijnproducenten met 80 wijnen van verschillende regio’s ..

13 jaar geleden

Rioja rules

Rioja rules   Door Frank Smulders MW   Na een voor mij wat langere periode van afwezigheid was ik de afgelopen week ..

13 jaar geleden

Bertani

Italiaanse week: Bertani Met de wijnvakdag nog in de benen spoeden we ons in deze Italiaanse week naar het vernieuwde Hotel Europe ..

13 jaar geleden

Eten als beleving

Eten als beleving Door Frank Smulders MW We leven in een maatschappij waar de ‘beleving’ vaak belangrijker is geworden dan intrinsieke ..

13 jaar geleden

Robert Parker of bio

Al die wijntrends, ach ja.. Door Frank Smulders MW In de ruim 25 jaar dat ik nu met wijn werk is er veel veranderd aan diezelfde ..

14 jaar geleden

Mousserend uit Kent

William & Kate geven het voorbeeld Champagneschrijver Michael Edwards neemt ons mee naar Kent waar een bijzondere mousserende ..

14 jaar geleden

pinot meunier

Champagne: Lofzang op de pinot meunier Champagneschrijver Michael Edwards neemt u mee voor een ontdekkingstocht naar de pinot ..

14 jaar geleden

Wachenheim

Schloss Wachenheim ‘Onze exportdirecteur is helaas ziek geworden, maar wij zullen de honneurs waarnemen’, zeggen de dames ..

14 jaar geleden

Ruinart

Dom Ruinart: een vintage extraordinaire   ‘Belt u me aub als u een vintage Dom Ruinart 1959 of een Dom Ruinart Rose 1962 ..

14 jaar geleden

Anselmann

Weingut Anselmann In één van de boeken van Baantjer’s De Cock, met c o c k,  speelt de ‘hampelmann’ een grote rol bij de ontknoping ..

14 jaar geleden

JP Gandon Lanson

Lanson:  een eerbiedwaardig huis ‘Het is inderdaad wel zo dat we sinds de overname in 2007 door de Boizel Chanoine Champagne ..

14 jaar geleden

Chianti Rufina

Chianti Rufina: een kleine topper in Toscane Voor de vijfde keer organiseerde het Consorzio Chianti Rufina een sneak preview van de Chianti ..

14 jaar geleden

Verlinden

Wijn Verlinden   Soms kom je iemand in de wijnwereld tegen die je al heel lang kent. Gijs van Bilsen van Wijn Verlinden is zo iemand ..

14 jaar geleden

Pardevalles

Pardevalles en de vergeten albarín   door Hubrecht Duijker   Een van Spanje’s jongere herkomstbenamingen is Tierra ..

14 jaar geleden

Eind van de pagina

Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl