Alle berichten in de rubriek: Archief

Barton & Guestier

Barton & Guestier en Quatorze Juillet   Af en toe valt er weer zo’n persbericht in de virtuele brievenbus wat eerst ..

12 jaar geleden

Biologisch in Beaune

Biologisch in Beaune   door Nico McGough   De tweede editie van l’ Essence des Sens trok bijna zestig producenten ..

12 jaar geleden

Okhuysen 145 jaar

Afscheid Louis Kat   Zondag 10 juni vierde Wijnkoperij Okhuysen haar 145-jarig bestaan en nam het bedrijf officieel afscheid ..

12 jaar geleden

De riddle van Ruinart

De riddle van Ruinart   ‘I visited Ruinart as a tourist, I was studying agronomy. Then I got fascinated and started to study ..

12 jaar geleden

Chillen met Chakana

Chillen met Chakana   Robert Parker, een zelfverklaard Argentijnse-wijnen-en-Chakana adept, zei over dit huis in 2010: ‘Chakana ..

12 jaar geleden

Gezonde vraagtekens

Gezonde vraagtekens Door Peter Klosse Iedereen vindt gezondheid belangrijk, maar wat moet je doen om gezond te blijven? Zeker ..

12 jaar geleden

Bordeaux 2011 McGough

Verlengde limousines tijdens Bordeaux 2011   Door Nico McGough   In de ruim drie decennia dat ik jaarlijks alle grote ..

12 jaar geleden

Anfors aan de haven

Anfors aan de haven   ‘Een beetje eng was het wel’, aldus Marcel van Twist van Anfors. Voor wie het nog niet weet, dit staat ..

12 jaar geleden

France bio

Frankrijk op z’n groenst   ‘Het kost 30 tot 40 procent meer om biologisch of biologisch-dynamisch te werken’. Deze ..

12 jaar geleden

Flying Blue wordt Flying Green

Flying Blue ook Flying Green   Door Nico McGough   Flying Blue zijn de bekende woorden van de KLM, maar steeds ..

12 jaar geleden

Champagne: salons 2012

Klein is fijn in de Champagne   Champagneschrijver Michael Edwards bezocht met Winebusiness.nl de jaarlijkse champagnetastings, ..

12 jaar geleden

Sluimerend Slovenië

Sluimerend Slovenië   ‘Slovenen drinken maar liefst tussen de 40 en 50 liter per jaar per hoofd van de bevolking. Eigenlijk ..

12 jaar geleden

Jean Arnaud

Jean Arnaud: nu onbetwist down under specialist   Op de druk bezette proefmaandag begin van deze week organiseerde Jean Arnaud ..

12 jaar geleden

Champagne 2011

2011 Champagne Harvest   Door Michael Edwards   In more than 20 years of closely observing harvest conditions in Champagne, ..

12 jaar geleden

Bordeaux 2011

Bordeaux 2011: een impressie   ‘It is the toughest tasting one can imagine’, verzucht Jean-Jacques Bonnie van Chateau ..

12 jaar geleden

Slovenië

Sloveense wijnen in de lage landen   Op maandag 16 april 2012 komen 18 wijnproducenten met 80 wijnen van verschillende regio’s ..

12 jaar geleden

Rioja rules

Rioja rules   Door Frank Smulders MW   Na een voor mij wat langere periode van afwezigheid was ik de afgelopen week ..

12 jaar geleden

Bertani

Italiaanse week: Bertani   Met de wijnvakdag nog in de benen spoeden we ons in deze Italiaanse week naar het vernieuwde Hotel ..

12 jaar geleden

Italiaanse wijnvakdag

Italiaanse week: de wijnvakdag   In de week dat de lente letterlijk en figuurlijk start, wordt de wijnprofessional getrakteerd ..

12 jaar geleden

Eten als beleving

Eten als beleving   Door Frank Smulders MW   We leven in een maatschappij waar de ‘beleving’ vaak belangrijker is geworden ..

12 jaar geleden

Vinisud 2012

Applaus voor Vinisud 2012   Door Nico McGough   Gekenmerkt door een verbeterde organisatie waren er beslist minder bezoekers ..

12 jaar geleden

Robert Parker of bio

Al die wijntrends, ach ja..   Door Frank Smulders MW   In de ruim 25 jaar dat ik nu met wijn werk is er veel veranderd ..

12 jaar geleden

HEMA Breedijk

Omfietsen naar de Hema   ‘Niet gehinderd door enige kennis’ is een uitdrukking die meestal cynisch wordt gebruikt. Zoals: ..

12 jaar geleden

Eind van de pagina

Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl