Alle berichten in de rubriek: Culinair

Hay: fresh

Donna Hay kookt Fast, Fresh & Simple     Een recept van Donna Hay nodigt altijd uit tot koken. Of je nu haar -helaas ..

14 jaar geleden

michelingids

Perspresentatie Michelingids 2011?   De kans is groot dat de Michelingids dit jaar ergens in ons land wordt gepresenteerd. ..

14 jaar geleden

fine food beurs

Fine Food beurs voor professionals   De Horecavakbeurs BBB en EFFF gaan vanaf 1 september nauw samenwerken met de The Wine ..

14 jaar geleden

Bokkedoorns

De Bokkedoorns zoekt het hogerop   Restaurant de Bokkedoorns gaat haar naam verbinden aan een luxe vergaderlocatie op Schiphol ..

14 jaar geleden

26 sterren

Diner met 26 Michelin sterren   Twaalf internationaal gerenommeerde chefkoks, samen goed voor 26 Michelin-sterren, zullen ..

14 jaar geleden

brouwerskolkje

Brouwerskolkje ook naar Amsterdam   Na Ron Blaauw verhuist nu ook tweesterrenrestaurant ’t Brouwerskolkje naar Amsterdam. ..

14 jaar geleden

Wijn Kleyn

Recensie: Weg van wijn door Onno Kleyn   Het is lastig om aan mensen uit te leggen waarom, na eerdere carrières als politicoloog/bestuurkundige ..

14 jaar geleden

zilveren zomer lepel

Een Italiaanse zomer van de zilveren lepel?   door Charlotte van Zummeren Harde cover met eenvoudige lay-out,  het lettertype ..

14 jaar geleden

Noma 2

Noma wederom het beste restaurant ter wereld,Oud Sluis 17, De Librije 46   Voor  de tweede keer op rij is het beste ..

14 jaar geleden

Aloïs Lageder

Aloïs Lageder: bio dynamie in optima forma   door Charlotte van Zummeren   Met 12 jaar was hij nog te jong om na het vroege ..

14 jaar geleden

Al Dente 2011

Italiaanse traditie: Al Dente 2011   door Mariëlle Beukers   Eigenlijk heeft de culinaire cultuur van Italië nauwelijks ..

14 jaar geleden

Chef en wijn

De chef en de wijn   Klosse staat bekend als de smaakprofessor; hij is gepromoveerd op smaakleer en sinds kort lector aan de Stenden ..

14 jaar geleden

Al Dente

Italia al Dente in Loods 6   In het weekend van 19 & 20 maartis het mogelijkvoor de zesde keer te kijken, ruiken, proeven ..

14 jaar geleden

Cliniclowns

Dineren voor de Clini Clowns   Het Overijsselse restaurant Kaatje bij de Sluis in Blokzijl lanceert in de derde week van januari ..

14 jaar geleden

Durzaam genieten

Wine Professional: Duurzaam genieten   Het thema van deze proeverij in het Gault Millau theater valt breed te duiden. Duurzaamheid ..

14 jaar geleden

Tilburgse pastoor

Restaurant in pastorie Tilburg   De Tilburgse pastoor Harm Schilder begint een restaurant in zijn pastorie. De tijdelijke ..

14 jaar geleden

Next door

Van Wolde weg bij Beluga Nxt Door   Na drie jaar nemen Daniëlle de Boer en Hans van Wolde afscheid van Beluga Nxt Door. ..

14 jaar geleden

Wakker Dier

Wakker Dier geeft eigen sterren   Geen verrassingen bij de Michelingids dit jaar. Nieuwe derde sterren zijn er niet toegekend. ..

15 jaar geleden

Lute Tariquet

Tariquet en Lute: Gascogne a/d Amstel   De weersvoorspellingen doen het ergste vrezen. Gelukkig valt het op deze donderdag ..

15 jaar geleden

streekweken

Utrecht centrum van duurzaam eten   Een nieuw, grote en overdekte seizoensmarkt is dit weekend nog te vinden in Utrecht, het ..

15 jaar geleden

stgerlach

Eerst oogst Clos St. Gerlach   Het weer was stralend tijdens de eerste druivenoogst van de wijngaard van Château St. Gerlach ..

15 jaar geleden

Duizend

De Duizend van Duijker   Door Charlotte van Zummeren   ‘Dit is mijn rijkste, leukste en verrassendste wijnboek tot nu toe’, ..

15 jaar geleden

Noma 2

Oostenrijk op de kaart   Het Deense restaurant Noma, trotse bezitter van 2 Michelin sterren en in april 2010 verkozen tot beste ..

15 jaar geleden

residence

Residence toont temperament   Door Charlotte van Zummeren   Na het teleurstellende zomerweer is alleen de gedachte aan Spanje ..

15 jaar geleden

Eind van de pagina

Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl