26 sterren
Diner met 26 Michelin sterren Twaalf internationaal gerenommeerde chefkoks, samen goed voor 26 Michelin-sterren, zullen ..
Diner met 26 Michelin sterren Twaalf internationaal gerenommeerde chefkoks, samen goed voor 26 Michelin-sterren, zullen ..
Brouwerskolkje ook naar Amsterdam Na Ron Blaauw verhuist nu ook tweesterrenrestaurant ’t Brouwerskolkje naar Amsterdam. ..
Recensie: Weg van wijn door Onno Kleyn Het is lastig om aan mensen uit te leggen waarom, na eerdere carrières als politicoloog/bestuurkundige ..
Een Italiaanse zomer van de zilveren lepel? door Charlotte van Zummeren Harde cover met eenvoudige lay-out, het lettertype ..
Noma wederom het beste restaurant ter wereld,Oud Sluis 17, De Librije 46 Voor de tweede keer op rij is het beste ..
Aloïs Lageder: bio dynamie in optima forma door Charlotte van Zummeren Met 12 jaar was hij nog te jong om na het vroege ..
Italiaanse traditie: Al Dente 2011 door Mariëlle Beukers Eigenlijk heeft de culinaire cultuur van Italië nauwelijks ..
De chef en de wijn Klosse staat bekend als de smaakprofessor; hij is gepromoveerd op smaakleer en sinds kort lector aan de Stenden ..
Italia al Dente in Loods 6 In het weekend van 19 & 20 maartis het mogelijkvoor de zesde keer te kijken, ruiken, proeven ..
Dineren voor de Clini Clowns Het Overijsselse restaurant Kaatje bij de Sluis in Blokzijl lanceert in de derde week van januari ..
Wine Professional: Duurzaam genieten Het thema van deze proeverij in het Gault Millau theater valt breed te duiden. Duurzaamheid ..
Restaurant in pastorie Tilburg De Tilburgse pastoor Harm Schilder begint een restaurant in zijn pastorie. De tijdelijke ..
Van Wolde weg bij Beluga Nxt Door Na drie jaar nemen Daniëlle de Boer en Hans van Wolde afscheid van Beluga Nxt Door. ..
Wakker Dier geeft eigen sterren Geen verrassingen bij de Michelingids dit jaar. Nieuwe derde sterren zijn er niet toegekend. ..
Tariquet en Lute: Gascogne a/d Amstel De weersvoorspellingen doen het ergste vrezen. Gelukkig valt het op deze donderdag ..
Utrecht centrum van duurzaam eten Een nieuw, grote en overdekte seizoensmarkt is dit weekend nog te vinden in Utrecht, het ..
Eerst oogst Clos St. Gerlach Het weer was stralend tijdens de eerste druivenoogst van de wijngaard van Château St. Gerlach ..
De Duizend van Duijker Door Charlotte van Zummeren ‘Dit is mijn rijkste, leukste en verrassendste wijnboek tot nu toe’, ..
Oostenrijk op de kaart Het Deense restaurant Noma, trotse bezitter van 2 Michelin sterren en in april 2010 verkozen tot beste ..
Residence toont temperament Door Charlotte van Zummeren Na het teleurstellende zomerweer is alleen de gedachte aan Spanje ..
Haute cuisine met Berberana Door Charlotte van Zummeren De fijnste keuken met supermarktwijnen? Daar zal niet iedereen ..
Kookschool Echoput verdubbelt capaciteit De Academie voor Gastronomie, gevestigd in en behorend bij Hotel de Echoput van Peter ..
Kunst, haute cuisine en wijn Dat kunst eten en wijn samen gaan, zal geen onbekend gegeven zijn voor de gemiddelde galerie ..
Futurefood ‘Biologisch of biodynamisch werken mag nooit ontaarden in ondrinkbare wijnen’. Afgelopen dinsdag vond Futurefood ..