Alle berichten in de rubriek: Culinair

Wijn Kleyn

Recensie: Weg van wijn door Onno Kleyn   Het is lastig om aan mensen uit te leggen waarom, na eerdere carrières als politicoloog/bestuurkundige ..

14 jaar geleden

zilveren zomer lepel

Een Italiaanse zomer van de zilveren lepel? door Charlotte van Zummeren Harde cover met eenvoudige lay-out,  het lettertype van een ouderwetse ..

14 jaar geleden

Aloïs Lageder

Aloïs Lageder: bio dynamie in optima forma door Charlotte van Zummeren   Met 12 jaar was hij nog te jong om na het vroege ..

14 jaar geleden

Chef en wijn

De chef en de wijn Klosse staat bekend als de smaakprofessor; hij is gepromoveerd op smaakleer en sinds kort lector aan de Stenden ..

14 jaar geleden

Durzaam genieten

Wine Professional: Duurzaam genieten Het thema van deze proeverij in het Gault Millau theater valt breed te duiden. Duurzaamheid ..

15 jaar geleden

Wakker Dier

Wakker Dier geeft eigen sterren Geen verrassingen bij de Michelingids dit jaar. Nieuwe derde sterren zijn er niet toegekend. Apicius ..

15 jaar geleden

Lute Tariquet

Tariquet en Lute: Gascogne a/d Amstel De weersvoorspellingen doen het ergste vrezen. Gelukkig valt het op deze donderdag nog mee. ..

15 jaar geleden

stgerlach

Eerst oogst Clos St. Gerlach Het weer was stralend tijdens de eerste druivenoogst van de wijngaard van Château St. Gerlach begin ..

15 jaar geleden

Duizend

De Duizend van Duijker Door Charlotte van Zummeren ‘Dit is mijn rijkste, leukste en verrassendste wijnboek tot nu toe’, zegt ..

15 jaar geleden

residence

Residence toont temperament Door Charlotte van Zummeren Na het teleurstellende zomerweer is alleen de gedachte aan Spanje en Zuid ..

15 jaar geleden

berberana 2

Haute cuisine met Berberana Door Charlotte van Zummeren De fijnste keuken met supermarktwijnen? Daar zal niet iedereen zomaar ..

15 jaar geleden

echoput 2

  Kookschool Echoput verdubbelt capaciteit De Academie voor Gastronomie, gevestigd in en behorend bij Hotel de Echoput van Peter ..

15 jaar geleden

kunst Vermeer

Kunst, haute cuisine en wijn Dat kunst eten en wijn samen gaan, zal geen onbekend gegeven zijn voor de gemiddelde galerie bezoeker. ..

15 jaar geleden

futurefood

Futurefood   ‘Biologisch of biodynamisch werken mag nooit ontaarden in ondrinkbare wijnen’. Afgelopen dinsdag vond Futurefood ..

15 jaar geleden

Tsjechie

Tsjechische wijnen Door Charlotte van Zummeren In de meivakantie is het verkeer rond de spits rustig, het is anders geen pretje ..

15 jaar geleden

Basset

MW Gérard Basset beste sommelier van de wereld   Gérard Basset uit Engeland heeft dit weeekend in Chili het wereldkampioenschap ..

15 jaar geleden

Okura 120410

Hotel Okura ontwikkelt zich tot grote hoogte Een acht sterrenlunch   Door Charlotte van Zummeren   Amsterdam telt in totaal ..

15 jaar geleden

Fifteen (2)

Restaurant Fifteen geeft het goede voorbeeld Aanpakken jeugdwerkeloosheid Vandaag start restaurant Fifteen in Amsterdam met de eerste ..

15 jaar geleden

Kleinood

Een Kleinood uit de Tamboerskloof   Tamboerskloof is een gebied in de buurt van de Tafelberg. Gerard de Villiers en zijn ..

15 jaar geleden

Italiaanse Wijn Vakdag

Innemend Italië De eerste Italiaanse Wijn Vakdag in Amsterdam   Een ijskoude wind blaast over de straten heen. Het begin ..

15 jaar geleden

Al Dente 3

Nicolaas Klei signeert Glossy op Al Dente   Ook Nicolaas Klei heeft inmiddels zijn eigen Glossy. Op zondagmiddag 7 maart ..

15 jaar geleden

Médoc op de Dam

De Médoc op de Dam   ‘Blijft dit wel zo bestaan?’, vraagt Gert Crum zich af. Vanuit het raam van de Industrieele Groote ..

16 jaar geleden

elBulli

El Bulli wordt denktank   Het beroemde en de laatste tijd veelbesproken restaurant El Bulli wordt een stichting zonder winst ..

16 jaar geleden

Sauternes

Zoet zwijmelen Sauternes in Seinpost   Voor gastronomen is het geen bijzonderheid meer, zoete wijn bij de maaltijd. Zoals ..

16 jaar geleden

Eind van de pagina

Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl