Alle berichten in de rubriek: Culinair

Loopuyt Dry Gin

Ook Nederland is inmiddels een Gin producent van aanzien. Zeker uit jeneverstad Schiedam – jenever en gin ontlopen elkaar tenslotte ..

8 jaar geleden

Recensie: Ottolenghi Het Kookboek

Hier viel Ottolenghi Het Kookboek met een rode cover in de bus, op de site van uitgeverij Fontaine kun je de cover downloaden ..

8 jaar geleden

Recensie: De Grote Kleyn

Nijgh en Van Ditmar stuurde me op verzoek De Grote Kleyn toe en ik kreeg het boek in handen gedrukt van een daarna zichtbaar opgeluchte ..

8 jaar geleden

Wild in de Achterhoek

Achterhoeks bekendste poelier Benny Wolters levert aan veel restaurants in de regio en is gespecialiseerd in wild uit de Achterhoek: ..

8 jaar geleden

Ribera del Duero en Países Bajos

Ze zijn wel wat gewend in Ribera del Duero qua klimaat. Maar wat ze op deze dinsdag meemaakten.. Agustin Alonso en Vicente Marco ..

8 jaar geleden

KLM Dutch Open ‘avec du vin’

Spijk is nog geen wereldvermaard plaatsje. Dat wil zeggen tot op dit moment. Er ligt sinds 2011 namelijk een prachtige ‘Green’, ..

9 jaar geleden

Brasserie De Zalm Laroche flagship

Mark Maree, samen met Victor Schuwer eigenaar van Brasserie-Bar De Zalm: ‘Het idee is ontstaan tijdens één van onze bezoeken ..

9 jaar geleden

Taste 2014

Met schitterend weer sloeg Taste of Amsterdam 2014 haar tenten weer op. Een keur aan restaurants – Blauw, Le Garage, & ..

11 jaar geleden

Screwpull bekent kleur

In het voorjaar van 2014 brengt Screwpull haar favoriete producten in zes (6!) knallende kleuren; rood, oranje, geel, groen, paars ..

11 jaar geleden

Truffeldiner in De Compagnon

De Guldehandsteeg ligt midden in de Wallen in hartje Amsterdam. Hier organiseren de eigenaars Bert en Sara van Buschbach jaarlijks ..

11 jaar geleden

Het boek van Soof

De film Soof, gebaseerd op de columns van Sylvia Witteman in de Volkskrant, komt eraan!. Afgelopen weekend, tijdens het vriendinnenweekend ..

11 jaar geleden

De voedselzandloper

De voedselzandloper: verwarring…! Het boek ‘de voedselzandloper’ is ongekend populair. Er zijn al honderdduizenden exemplaren ..

11 jaar geleden

Kookboek Down to Earth

Down to Earth: schransen & positieve energie   door Nico McGough     Als twee groten uit hun vak samen kruipen ..

11 jaar geleden

House of Caviar

Nieuwe oogst Beluga kaviaar  Ashkan Mossafaian’s House of Caviar & Fine Food De eerste uitnodiging viel al in februari ..

12 jaar geleden

Noma valt door de mand?

Tientallen mensen hebben een bezoekje aan Noma, gezien als ’s werelds beste restaurant, moeten bekopen met diarree en o.a. ..

12 jaar geleden

culinaire lezingen

Culinaire zondagmiddaglezingen succes!   Volgende kans: a.s. zondag 10 maart 2013 met Harold Hamersma   Bijna honderd ..

12 jaar geleden

Paardenhaas en Cru de Beaujolais

Steakhouse Piet de Leeuw in Amsterdam heeft paardenhaas op het menu gezet. Het horecabedrijf kwam vorige week in het nieuws toen ..

12 jaar geleden

Eind van de pagina

Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl