Mousserend uit Kent
William & Kate geven het voorbeeld Champagneschrijver Michael Edwards neemt ons mee naar Kent waar een bijzondere mousserende ..
William & Kate geven het voorbeeld Champagneschrijver Michael Edwards neemt ons mee naar Kent waar een bijzondere mousserende ..
Niet blind maar ‘doof’ proeven Horecagroothandel Kweker organiseert op de wereld Markt op de Horecava op woensdag ..
Champagne: Lofzang op de pinot meunier Champagneschrijver Michael Edwards neemt u mee voor een ontdekkingstocht naar de pinot ..
Schloss Wachenheim ‘Onze exportdirecteur is helaas ziek geworden, maar wij zullen de honneurs waarnemen’, zeggen de dames ..
Dom Ruinart: een vintage extraordinaire ‘Belt u me aub als u een vintage Dom Ruinart 1959 of een Dom Ruinart Rose 1962 ..
Weingut Anselmann In één van de boeken van Baantjer’s De Cock, met c o c k, speelt de ‘hampelmann’ een grote ..
Lanson: een eerbiedwaardig huis ‘Het is inderdaad wel zo dat we sinds de overname in 2007 door de Boizel Chanoine ..
Chianti Rufina: een kleine topper in Toscane Voor de vijfde keer organiseerde het Consorzio Chianti Rufina een sneak preview ..
Santa Rita aan de Amstel door Janna Rijpma ‘De tijd dat ik dacht dat pas geplukte druiven een wasbeurt nodig hadden ..
Wijn Verlinden Soms kom je iemand in de wijnwereld tegen die je al heel lang kent. Gijs van Bilsen van Wijn Verlinden is zo iemand ..
Pardevalles en de vergeten albarín door Hubrecht Duijker Een van Spanje’s jongere herkomstbenamingen is Tierra ..
Domaine Brusset ‘We doen het steeds vaker, dit soort kleine proeverijen met de producent erbij. Vandaag hebben we Laurant ..
Niets dan lof Columnist Nico McGough bezoekt en schrijft regelmatig over restaurants. Vandaag zoomt hij in op een restaurant ..
Okhuysen in het najaar 2011 ‘Domaine des Croix, die moet je proeven’, antwoordt Bas Kastelein op de vraag naar proefsuggesties. ..
Vinites: proeven tussen de sterren Het adres in Haarlem ruikt naar wijnimporteurs, want collega Okhuysen zit eveneens in de buurt. ..
Brazilië: bubbels en nog véél meer Nederland heeft iets met Brazilië. In de laatste maanden van 2011 wordt het Brazilië ..
Lagunilla night door Charlotte van Zummeren Hotel the Dylan en restaurant Vinkeles kunnen zich al langere tijd verheugen ..
Fine Food Professional inspirerend Het prachtige nazomerweer weerhield ruim 500 horecaprofessionals er niet van maandag 3 oktober ..
Open dag LFE geslaagd De open dag van LFE op 25 september was geslaagd. ‘we hadden 400 bezoekers, 25 producenten en een paar ..
Moleculair, tja… door Nico McGough Op uitnodiging mocht ik aanschuiven in een restaurant in de hofstad. Een mij als goed ..
Wijn uit Moravië ‘Moravië? Dat klinkt als een strip van Kuifje’ is de spontane reactie van een kennis na het horen ..
Amsterdamse maandag (2): Calvados cocktails Het waait en het stormt, maar het is niet koud. Vandaar dat we volledig bezweet ..
Amsterdamse maandag (1): Chili Na een teleurstellende verregende Nederlandse zomer is het proefseizoen weer begonnen. Lopend door ..
Zwitserse pinot noirs overtuigen Het zijn wijnen die niet vaak te zien zijn in het Nederlandse wijnlandschap, Zwitserse ..