Alle berichten in de rubriek: Culinair

Tsjechie

Tsjechische wijnen   Door Charlotte van Zummeren   In de meivakantie is het verkeer rond de spits rustig, het is anders ..

15 jaar geleden

Basset

MW Gérard Basset beste sommelier van de wereld   Gérard Basset uit Engeland heeft dit weeekend in Chili het wereldkampioenschap ..

15 jaar geleden

Okura 120410

Hotel Okura ontwikkelt zich tot grote hoogte Een acht sterrenlunch   Door Charlotte van Zummeren   Amsterdam telt in totaal ..

15 jaar geleden

Fifteen (2)

Restaurant Fifteen geeft het goede voorbeeld Aanpakken jeugdwerkeloosheid Vandaag start restaurant Fifteen in Amsterdam met de eerste ..

15 jaar geleden

Kleinood

Een Kleinood uit de Tamboerskloof   Tamboerskloof is een gebied in de buurt van de Tafelberg. Gerard de Villiers en zijn ..

15 jaar geleden

Italiaanse Wijn Vakdag

Innemend Italië De eerste Italiaanse Wijn Vakdag in Amsterdam   Een ijskoude wind blaast over de straten heen. Het begin ..

15 jaar geleden

Al Dente 3

Nicolaas Klei signeert Glossy op Al Dente   Ook Nicolaas Klei heeft inmiddels zijn eigen Glossy. Op zondagmiddag 7 maart ..

15 jaar geleden

Médoc op de Dam

De Médoc op de Dam   ‘Blijft dit wel zo bestaan?’, vraagt Gert Crum zich af. Vanuit het raam van de Industrieele Groote ..

15 jaar geleden

elBulli

El Bulli wordt denktank   Het beroemde en de laatste tijd veelbesproken restaurant El Bulli wordt een stichting zonder winst ..

15 jaar geleden

Sauternes

Zoet zwijmelen Sauternes in Seinpost   Voor gastronomen is het geen bijzonderheid meer, zoete wijn bij de maaltijd. Zoals ..

15 jaar geleden

Eind van de pagina

Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl