Stenden Klosse
Peter Klosse lector gastronomie Op donderdag 17 november installeerde Stenden Hogeschool Dr. Peter Klosse als lector Gastronomie ..
Peter Klosse lector gastronomie Op donderdag 17 november installeerde Stenden Hogeschool Dr. Peter Klosse als lector Gastronomie ..
Klosse vs Hanni Door Peter Klosse De aanhef van dit stuk klinkt als het vonnis van een rechtzaak. Het heeft ook trekken ..
Hanni MW of dr. Klosse: een kwestie van smaak? Een groep Diploma Course studenten – waaronder de hoofdredacteur van winebusiness.nl ..
Aan de keukentafel met Ferran Adrià Als om 18.25 uur stipt de mis-en-place in de keuken van elBulli gereed is, worden ..
Yu Woah: Chinese topkok in Amstelveen ‘Weet je dat het afhaaleten hier net zo goed is als het gewone eten?’ Aan het woord ..
Bib Gourmands 2012 Afgelopen vrijdag 4 november zijn de Bib Gourmands 2012 bekendgemaakt. Ron’s Vis van de Dag in Ouderkerk ..
Lekker 2012: Zwetheul 2, Oud Sluis blijft nr. 1 Ook dit jaar is restaurant Oud Sluis in Sluis uitgeroepen tot Beste Restaurant ..
Angove: traditie en verniewing uit Down Under ‘Claire, you must hear this. This woman has been about everywhere in Australia ..
Recensie: Weg van wijn door Onno Kleyn Het is lastig om aan mensen uit te leggen waarom, na eerdere carrières als politicoloog/bestuurkundige ..
Een Italiaanse zomer van de zilveren lepel? door Charlotte van Zummeren Harde cover met eenvoudige lay-out, het lettertype van een ouderwetse ..
Aloïs Lageder: bio dynamie in optima forma door Charlotte van Zummeren Met 12 jaar was hij nog te jong om na het vroege ..
De chef en de wijn Klosse staat bekend als de smaakprofessor; hij is gepromoveerd op smaakleer en sinds kort lector aan de Stenden ..
Wine Professional: Duurzaam genieten Het thema van deze proeverij in het Gault Millau theater valt breed te duiden. Duurzaamheid ..
Wakker Dier geeft eigen sterren Geen verrassingen bij de Michelingids dit jaar. Nieuwe derde sterren zijn er niet toegekend. Apicius ..
Tariquet en Lute: Gascogne a/d Amstel De weersvoorspellingen doen het ergste vrezen. Gelukkig valt het op deze donderdag nog mee. ..
Eerst oogst Clos St. Gerlach Het weer was stralend tijdens de eerste druivenoogst van de wijngaard van Château St. Gerlach begin ..
De Duizend van Duijker Door Charlotte van Zummeren ‘Dit is mijn rijkste, leukste en verrassendste wijnboek tot nu toe’, zegt ..
Residence toont temperament Door Charlotte van Zummeren Na het teleurstellende zomerweer is alleen de gedachte aan Spanje en Zuid ..
Haute cuisine met Berberana Door Charlotte van Zummeren De fijnste keuken met supermarktwijnen? Daar zal niet iedereen zomaar ..
Kookschool Echoput verdubbelt capaciteit De Academie voor Gastronomie, gevestigd in en behorend bij Hotel de Echoput van Peter ..
Kunst, haute cuisine en wijn Dat kunst eten en wijn samen gaan, zal geen onbekend gegeven zijn voor de gemiddelde galerie bezoeker. ..
Futurefood ‘Biologisch of biodynamisch werken mag nooit ontaarden in ondrinkbare wijnen’. Afgelopen dinsdag vond Futurefood ..
Tsjechische wijnen Door Charlotte van Zummeren In de meivakantie is het verkeer rond de spits rustig, het is anders geen pretje ..
MW Gérard Basset beste sommelier van de wereld Gérard Basset uit Engeland heeft dit weeekend in Chili het wereldkampioenschap ..