Alle berichten in de rubriek: Culinair

JP. Chenet als sommelier

Hoewel de herkenbare flessen van het Franse wijnhuis JP. Chenet al sinds 1987 in de schappen staan, zijn de landelijke grootgrutters ..

8 jaar geleden

Gastronomie anno 2033

Eric Welles, Algemeen Directeur van Oud Reuchlin & Boelen: ‘Het is altijd spannend om te spreken over wat de toekomst ons gaat ..

9 jaar geleden

Loopuyt Dry Gin

Ook Nederland is inmiddels een Gin producent van aanzien. Zeker uit jeneverstad Schiedam – jenever en gin ontlopen elkaar tenslotte ..

9 jaar geleden

Recensie: Ottolenghi Het Kookboek

Hier viel Ottolenghi Het Kookboek met een rode cover in de bus, op de site van uitgeverij Fontaine kun je de cover downloaden ..

9 jaar geleden

Recensie: De Grote Kleyn

Nijgh en Van Ditmar stuurde me op verzoek De Grote Kleyn toe en ik kreeg het boek in handen gedrukt van een daarna zichtbaar opgeluchte ..

9 jaar geleden

Ribera del Duero en Países Bajos

Ze zijn wel wat gewend in Ribera del Duero qua klimaat. Maar wat ze op deze dinsdag meemaakten.. Agustin Alonso en Vicente Marco ..

9 jaar geleden

KLM Dutch Open ‘avec du vin’

Spijk is nog geen wereldvermaard plaatsje. Dat wil zeggen tot op dit moment. Er ligt sinds 2011 namelijk een prachtige ‘Green’, ..

9 jaar geleden

House of Caviar

Nieuwe oogst Beluga kaviaar  Ashkan Mossafaian’s House of Caviar & Fine Food De eerste uitnodiging viel al in februari ..

12 jaar geleden

culinaire lezingen

Culinaire zondagmiddaglezingen succes!   Volgende kans: a.s. zondag 10 maart 2013 met Harold Hamersma   Bijna honderd ..

12 jaar geleden

Paardenhaas en Cru de Beaujolais

Steakhouse Piet de Leeuw in Amsterdam heeft paardenhaas op het menu gezet. Het horecabedrijf kwam vorige week in het nieuws toen ..

13 jaar geleden

Restaurants in crisistijd

Lastige tijden voor restaurants? Door Peter Klosse Eigenlijk wil ik er niet aan mee doen. En nu doe ik het toch: schrijven over ..

13 jaar geleden

Een menu met Markus Molitor

‘Pinot noir is de riesling van de Rotweine’ en ‘het is zo lastig met botrytis goede en lichte zoete wijnen te maken. In Sauternes ..

13 jaar geleden

Shalom @RonBlaauw

Shalom is een Hebreeuws woord dat zowel vrede betekent als ‘completeness’en ‘welfare’. Het woord kan als ‘hello’ ..

13 jaar geleden

Sockol: palais Coburg

Silvio Nickol: van niets naar 2 Michelin sterren Afgelopen week verscheen de nieuwe Michelin Gids Main Cities Europe. Opvallend ..

13 jaar geleden

Tariquet Aan de Poel

Tariquet in Aan de Poel Het is een toenemende trend onder importeurs om rondom  de Wine Professional events te organiseren. Zo organiseerde ..

14 jaar geleden

Eind van de pagina

Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl