lower dosage
Au naturel: lower-dosage Champagne? door Michael Edwards De Britse Champagneschrijver Michael Edwards bespreekt in het onderstaande ..
Au naturel: lower-dosage Champagne? door Michael Edwards De Britse Champagneschrijver Michael Edwards bespreekt in het onderstaande ..
Biologisch en Spaans: Coenecoop en Matching Expectations Door Charlotte van Zummeren Het was weer zo’n Murphy-maandag, ..
Kaas en wijn: hoe moeilijk kan het zijn? Door Charlotte van Zummeren Simpel is de match tussen kaas en wijn niet. Zoals smaakprofessor ..
Wijnjournalistiek? Door Frank Smulders MW Voor mij zijn over wijn schrijven en wijnjournalistiek twee heel verschillende ..
Inspiring California door Jolande Vos De eerste dag van de lente gaat verwachtingsvol van start met een strakblauwe lucht, ..
Fourcroy: Faiveley, kaviaar en het voorjaar door Charlotte van Zummeren Je moet het maar bedenken. Een lunch organiseren met als centraal ..
Gastronomie wordt Gastronomy Door Peter Klosse Het zinnetje ‘a small step for a man, but a giant leap for mankind’ is wereldbekend. ..
Van Gaal: Exit voor een Spaanse wijnliefhebber Aan het einde van het seizoen is het over met Van Gaal bij Bayern München. ‘In ..
Generieke Bordeaux: Chateau de Lisennes De generieke Bordeaux is een appellation waar niet veel wijnprofessionals voor warm lopen. ..
Betaalbare kwaliteit: Castilla y León in Nederland Op de een of andere manier tarten Spaanse proeverijen in Nederland graag de weergoden. ..
Franse wijn in Rotterdam Rotterdammers hebben de naam zakelijk te zijn. Doeners en geen denkers. Wijn daarentegen staat bekend ..
The Voice of Holland De stem telt en niet het uiterlijk. Dat is de inzet van het ongekend populaire televisieprogramma The Voice ..
Meet the winemakers: Bernard Hickin ‘We turned out to be a major wine producer. This happened in the last decades. The winery ..
Fusion met Alta Vista: Patrick d’Aulan ‘Ten years ago my father sold Piper Heidsieck, he wanted to retire. But I wasn’t ..
Wine Professional: Paolo de Marchi De stromen bezoekers lopend op weg naar de Rai vanaf het station en de ellenlange files ..
Selezione di Toscane: Vicchiomaggio en Castellare Er worden zoveel wijnen in Chianti en Chianti Classico aan de onderkant van de markt ..
2010: het jaar van het weer Door Charlotte van Zummeren Het jaar 2010 kent vineuze en gastronomisch hoogtepunten, maar dat is toch ..
Ridgeview: Engels alternatief voor champagne Champagneschrijver en columnist Michael Edwards bespreekt één van Engelands meest ..
Proefnotitie: Ernst & Julio Gallo E&J Gallo is niet zomaar een wijnbedrijf, het is een megaconcern. Het bedrijf bestaat ..
Wijn van Freud? Een paginagrote advertentie in de Volkskrant trekt de aandacht. Een speciale Arnon Grunberg wijn met als thema ..
Onduidelijkheid in Toscane Door Frank Smulders MW In oktober maakte ik een uitgebreide toer door Toscane, met een groep ..
Franz Haas ‘I will take you there by car, but I prefer the ladies from the group. Guys can go with Hans’. Franz Haas laat ..
Selezione di Toscane Competities zijn er het hele jaar door en over de hele wereld. Mondial de pinot noir en merlot, Mundus Vini ..
Proefnotitie: de wijnen van Ampelio Bucci Villa Bucci ligt bij Montecarotto in de Marken en is één van de Castelli di Jesi. ..