Alle berichten in de rubriek: Archief

lower dosage

Au naturel: lower-dosage Champagne? door Michael Edwards De Britse Champagneschrijver Michael Edwards  bespreekt in het onderstaande ..

14 jaar geleden

Bio Spaans

Biologisch en Spaans: Coenecoop en Matching Expectations Door Charlotte van Zummeren   Het was weer zo’n Murphy-maandag, ..

14 jaar geleden

kaas en wijn

Kaas en wijn: hoe moeilijk kan het zijn? Door Charlotte van Zummeren Simpel is de match tussen kaas en wijn niet. Zoals smaakprofessor ..

14 jaar geleden

wijnjournalistiek

Wijnjournalistiek?   Door Frank Smulders MW   Voor mij zijn over wijn schrijven en wijnjournalistiek twee heel verschillende ..

14 jaar geleden

Cal maart 2011

Inspiring California   door Jolande Vos De eerste dag van de lente gaat verwachtingsvol van start met een strakblauwe lucht, ..

14 jaar geleden

Fourcroy, Faiveley en kaviaar

Fourcroy: Faiveley, kaviaar en het voorjaar door Charlotte van Zummeren Je moet het maar bedenken. Een lunch organiseren met als centraal ..

14 jaar geleden

Stenden gastronomy

Gastronomie wordt Gastronomy Door Peter Klosse Het zinnetje ‘a small step for a man, but a giant leap for mankind’ is wereldbekend. ..

14 jaar geleden

Van Gaal

Van Gaal: Exit voor een  Spaanse wijnliefhebber Aan het einde van het seizoen is het over met Van Gaal bij Bayern München. ‘In ..

15 jaar geleden

Lisennes

Generieke Bordeaux: Chateau de Lisennes De generieke Bordeaux is een appellation waar niet veel wijnprofessionals voor warm lopen. ..

15 jaar geleden

Castilla 2011

Betaalbare kwaliteit: Castilla y León in Nederland Op de een of andere manier tarten Spaanse proeverijen in Nederland graag de weergoden. ..

15 jaar geleden

France Vins

Franse wijn in Rotterdam Rotterdammers hebben de naam zakelijk te zijn. Doeners en geen denkers. Wijn daarentegen staat bekend ..

15 jaar geleden

Voice of Holland

The Voice of Holland De stem telt en niet het uiterlijk. Dat is de inzet van het ongekend populaire televisieprogramma The Voice ..

15 jaar geleden

Meet the winemakers

Meet the winemakers: Bernard Hickin ‘We turned out to be a major wine producer. This happened in the last decades. The winery ..

15 jaar geleden

Alta Vista

Fusion met Alta Vista: Patrick d’Aulan ‘Ten years ago my father sold Piper Heidsieck, he wanted to retire. But I wasn’t ..

15 jaar geleden

Isole e Olena

  Wine Professional: Paolo de Marchi De stromen bezoekers lopend op weg naar de Rai vanaf het station en de ellenlange files ..

15 jaar geleden

Selezione 2

Selezione di Toscane: Vicchiomaggio en Castellare Er worden zoveel wijnen in Chianti en Chianti Classico aan de onderkant van de markt ..

15 jaar geleden

Weer 2010

2010: het jaar van het weer Door Charlotte van Zummeren Het jaar 2010 kent vineuze en gastronomisch hoogtepunten, maar dat is toch ..

15 jaar geleden

English sparkling wine

Ridgeview: Engels alternatief voor champagne Champagneschrijver en columnist Michael Edwards bespreekt één van Engelands meest ..

15 jaar geleden

Gallo

Proefnotitie: Ernst & Julio Gallo E&J Gallo is niet zomaar een wijnbedrijf, het is een megaconcern. Het bedrijf bestaat ..

15 jaar geleden

wijn van Freud

Wijn van Freud?   Een paginagrote advertentie in de Volkskrant trekt de aandacht. Een speciale Arnon Grunberg wijn met als thema ..

15 jaar geleden

column Toscane

Onduidelijkheid in Toscane   Door Frank Smulders MW   In oktober maakte ik een uitgebreide toer door Toscane, met een groep ..

15 jaar geleden

Franz Haas

Franz Haas ‘I will take you there by car, but I prefer the ladies from the group. Guys can go with Hans’. Franz Haas laat ..

15 jaar geleden

Selezione

Selezione di Toscane Competities zijn er het hele jaar door en over de hele wereld. Mondial de pinot noir en merlot, Mundus Vini ..

15 jaar geleden

Bucci

Proefnotitie: de wijnen van Ampelio Bucci Villa Bucci ligt bij Montecarotto in de Marken en is één van de Castelli di Jesi. ..

15 jaar geleden

Eind van de pagina

Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl