Alle berichten in de rubriek: Archief

Gallo

Proefnotitie: Ernst & Julio Gallo   E&J Gallo is niet zomaar een wijnbedrijf, het is een megaconcern. Het bedrijf ..

14 jaar geleden

wijn van Freud

Wijn van Freud?   Een paginagrote advertentie in de Volkskrant trekt de aandacht. Een speciale Arnon Grunberg wijn met als thema ..

14 jaar geleden

column Toscane

Onduidelijkheid in Toscane   Door Frank Smulders MW   In oktober maakte ik een uitgebreide toer door Toscane, met een groep ..

14 jaar geleden

Franz Haas

Franz Haas   ‘I will take you there by car, but I prefer the ladies from the group. Guys can go with Hans’. Franz Haas ..

14 jaar geleden

Selezione

Selezione di Toscane   Competities zijn er het hele jaar door en over de hele wereld. Mondial de pinot noir en merlot, Mundus ..

14 jaar geleden

Bucci

Proefnotitie: de wijnen van Ampelio Bucci   Villa Bucci ligt bij Montecarotto in de Marken en is één van de Castelli di Jesi. ..

14 jaar geleden

Bio kritiek

Bio kritiek   Door Frank Smulders MW   Biologische wijnen zijn ‘IN’, en dat doet het ergste vrezen.  Want als iets ..

14 jaar geleden

Hospice de Beaune 2010

Top cru’s Bourgogne ‘outstanding’ Champagne schrijver Michael  Edwards bezocht eind november het Hospice ..

14 jaar geleden

Beluga

Een derde ster voor Beluga?   Dinsdag 23 november worden de Michelinsterren bekend gemaakt. Columnist Nico McGough pleit ..

14 jaar geleden

Alary

Domaine Alary: hout, hoezo hout?   Door Charlotte van Zummeren   Rode wijn en houtgebruik gaan volgens sommigen hand ..

14 jaar geleden

millesime 2009

Millesime 2009   door Charlotte van Zummeren Het juichen over dit jaar is nog niet voorbij, vooral Bordeaux krijgt van de experts ..

14 jaar geleden

Alentejo

De nieuwe wereld van Portugal: Alentejo   Alentejo is heet, heet, heet!! Zo adverteert de regio-organisatie en zo  leggen ..

14 jaar geleden

Okhuysen

Okhuysen: de geschiedenis en de proeverij   Al in 1862 voerde een zekere heer genaamd F. Okhuysen een wijnhandel op de Bakenessergracht ..

14 jaar geleden

taste the waste

‘Taste the waste’   Door Peter Klosse   Ik voorspel je dat na jaren aandacht voor ‘zuinig zijn met energie’ ..

14 jaar geleden

professor

Attilio Scienza: spanning in het glas   Professionaliteit ten top straalt de zaal op de eerste verdieping van de PTA is uit. ..

14 jaar geleden

Fendant

Fendant uit Wallis   De bladeren vallen en het landschap kleurt prachtig in bruine en rode herfsttinten. Dit is ook bij uitstek ..

14 jaar geleden

fair trade

Beste fair trade wijnen   Stichting Max Havelaar en wijnportal By the Grape organiseerden maandag 4 oktober de tweede ..

14 jaar geleden

500%

Proeven zonder grenzen   Bedrijven worden steeds creatiever bij het bedenken van namen voor proeverijen, ergens moet een tasting ..

14 jaar geleden

lanson 250

  Lanson 250 jaar jong Chateau Versailles is 30 september het bruisende middelpunt van de 250e verjaardag van Lanson champagne. ..

14 jaar geleden

DC4

Spirits of the world   Marijn Smit doet verslag van de spirits lessen van Godfrey Spence, Unit 4 van de Diploma Course.Het ..

14 jaar geleden

groen vinites

Groen, groener, groenst    Een actueel initiatief van Vinites, een proeverij met uitsluitend producten die natuurvriendelijk, ..

14 jaar geleden

madeira

Madeira, my dear?   door Charlotte van Zummeren Voor de oudere generatie is een glaasje Madeira onlosmakelijk verbonden met het lied ..

14 jaar geleden

3e dinsdag

Prinsjesdag 2010: bezuinigen op wijn?   Het demissionaire kabinet heeft voor 3,2 miljard euro aan bezuinigingsmaatregelen ..

14 jaar geleden

Gort

Gort in Bordeaux   Door Charlotte van Zummeren   Bordeaux sprankelt. Er komt in ieder geval de laatste tijd veel wijnnieuws ..

14 jaar geleden

Eind van de pagina

Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl