Alle berichten in de rubriek: Culinair

Librije en KLM

Luchtvaartmaatschappij KLM gaat op alle intercontinentale vluchten aan business class-passagiers een wijn serveren van driesterrenrestaurant ..

13 jaar geleden

Een menu met Markus Molitor

‘Pinot noir is de riesling van de Rotweine’ en ‘het is zo lastig met botrytis goede en lichte zoete wijnen te maken. In Sauternes ..

13 jaar geleden

Shalom @RonBlaauw

Shalom is een Hebreeuws woord dat zowel vrede betekent als ‘completeness’en ‘welfare’. Het woord kan als ‘hello’ ..

13 jaar geleden

Sockol: palais Coburg

Silvio Nickol: van niets naar 2 Michelin sterren Afgelopen week verscheen de nieuwe Michelin Gids Main Cities Europe. Opvallend ..

13 jaar geleden

Tariquet Aan de Poel

Tariquet in Aan de Poel   Het is een toenemende trend onder importeurs om rondom  de Wine Professional events te organiseren. ..

13 jaar geleden

Slot WP 2012

Wine Professional 2012 was succes   Diverse factoren hebben dit jaar geleid tot een grotere tevredenheid bij exposanten en bezoekers ..

13 jaar geleden

Golan Heights

Israëlische wijn: Golan Heights Winery door Janna Rijpma ‘Deze grond was ooit een werkende vulkaan! Maar gelukkig was dat één ..

13 jaar geleden

Bergerac

Lekkernijen uit Bergerac   ‘Wat? Dat meent u niet? En waarom hebben jullie dan zoveel commentaar op ons?’ Aan het woord ..

13 jaar geleden

Stenden Klosse

Peter Klosse lector gastronomie   Op donderdag 17 november installeerde Stenden Hogeschool Dr. Peter Klosse als lector Gastronomie ..

13 jaar geleden

Klosse

Klosse vs Hanni   Door Peter Klosse   De aanhef van dit stuk klinkt als het vonnis van een rechtzaak. Het heeft ook trekken ..

13 jaar geleden

Hanni Klosse

Hanni MW of dr. Klosse: een kwestie van smaak?   Een groep Diploma Course studenten – waaronder de hoofdredacteur van winebusiness.nl ..

13 jaar geleden

Feran Adrià

Aan de keukentafel met Ferran Adrià   Als om 18.25 uur stipt de mis-en-place in de keuken van elBulli gereed is, worden ..

13 jaar geleden

Yu Woah

Yu Woah: Chinese topkok in Amstelveen   ‘Weet je dat het afhaaleten hier net zo goed is als het gewone eten?’ Aan het woord ..

13 jaar geleden

Bib 2012

Bib Gourmands 2012   Afgelopen vrijdag 4 november zijn de Bib Gourmands 2012 bekendgemaakt. Ron’s Vis van de Dag in Ouderkerk ..

13 jaar geleden

Sergio en hard werken

Sergio Herman: Jonge Nederlandse en Vlaamse koks schuwen hard werken   In de keuken van driesterrenrestaurant Oud Sluis in Sluis ..

13 jaar geleden

Lekker 2012 2

Lekker 2012: Zwetheul 2, Oud Sluis blijft nr. 1   Ook dit jaar is restaurant Oud Sluis in Sluis uitgeroepen tot Beste Restaurant ..

13 jaar geleden

Ecole Lute

Voeiend betoog uit Bordeaux   ‘I am living in the area for almost twenty years now’. Wendy Narby is deze maandag ..

13 jaar geleden

Angove

Angove: traditie en verniewing uit Down Under   ‘Claire, you must hear this. This woman has been about everywhere in Australia ..

13 jaar geleden

Lekker 2012

Lekker 2012: de top is vernieuwd   De culinaire ranglijst van Lekker verschijnt pas op 14 november, maar zoals elk jaar onthullen ..

13 jaar geleden

Hay: fresh

Donna Hay kookt Fast, Fresh & Simple     Een recept van Donna Hay nodigt altijd uit tot koken. Of je nu haar -helaas ..

13 jaar geleden

michelingids

Perspresentatie Michelingids 2011?   De kans is groot dat de Michelingids dit jaar ergens in ons land wordt gepresenteerd. ..

13 jaar geleden

fine food beurs

Fine Food beurs voor professionals   De Horecavakbeurs BBB en EFFF gaan vanaf 1 september nauw samenwerken met de The Wine ..

14 jaar geleden

Bokkedoorns

De Bokkedoorns zoekt het hogerop   Restaurant de Bokkedoorns gaat haar naam verbinden aan een luxe vergaderlocatie op Schiphol ..

14 jaar geleden

Eind van de pagina

Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl