
Amstelveense Yu Woah voor de 2e maal wereldkampioen
Shao Ting Hu van het Amstelveense restaurant Yu Woah op het Kostverlorenhof is voor de tweede maal gouden medaille winnaar van de World ..
Shao Ting Hu van het Amstelveense restaurant Yu Woah op het Kostverlorenhof is voor de tweede maal gouden medaille winnaar van de World ..
Luchtvaartmaatschappij KLM gaat op alle intercontinentale vluchten aan business class-passagiers een wijn serveren van driesterrenrestaurant ..
‘Pinot noir is de riesling van de Rotweine’ en ‘het is zo lastig met botrytis goede en lichte zoete wijnen te maken. In Sauternes ..
Shalom is een Hebreeuws woord dat zowel vrede betekent als ‘completeness’en ‘welfare’. Het woord kan als ‘hello’ ..
Silvio Nickol: van niets naar 2 Michelin sterren Afgelopen week verscheen de nieuwe Michelin Gids Main Cities Europe. Opvallend ..
Tariquet in Aan de Poel Het is een toenemende trend onder importeurs om rondom de Wine Professional events te organiseren. ..
Wine Professional 2012 was succes Diverse factoren hebben dit jaar geleid tot een grotere tevredenheid bij exposanten en bezoekers ..
Israëlische wijn: Golan Heights Winery door Janna Rijpma ‘Deze grond was ooit een werkende vulkaan! Maar gelukkig was dat één ..
Lekkernijen uit Bergerac ‘Wat? Dat meent u niet? En waarom hebben jullie dan zoveel commentaar op ons?’ Aan het woord ..
Peter Klosse lector gastronomie Op donderdag 17 november installeerde Stenden Hogeschool Dr. Peter Klosse als lector Gastronomie ..
Klosse vs Hanni Door Peter Klosse De aanhef van dit stuk klinkt als het vonnis van een rechtzaak. Het heeft ook trekken ..
Hanni MW of dr. Klosse: een kwestie van smaak? Een groep Diploma Course studenten – waaronder de hoofdredacteur van winebusiness.nl ..
Aan de keukentafel met Ferran Adrià Als om 18.25 uur stipt de mis-en-place in de keuken van elBulli gereed is, worden ..
Yu Woah: Chinese topkok in Amstelveen ‘Weet je dat het afhaaleten hier net zo goed is als het gewone eten?’ Aan het woord ..
Bib Gourmands 2012 Afgelopen vrijdag 4 november zijn de Bib Gourmands 2012 bekendgemaakt. Ron’s Vis van de Dag in Ouderkerk ..
Sergio Herman: Jonge Nederlandse en Vlaamse koks schuwen hard werken In de keuken van driesterrenrestaurant Oud Sluis in Sluis ..
Lekker 2012: Zwetheul 2, Oud Sluis blijft nr. 1 Ook dit jaar is restaurant Oud Sluis in Sluis uitgeroepen tot Beste Restaurant ..
Voeiend betoog uit Bordeaux ‘I am living in the area for almost twenty years now’. Wendy Narby is deze maandag ..
Angove: traditie en verniewing uit Down Under ‘Claire, you must hear this. This woman has been about everywhere in Australia ..
Lekker 2012: de top is vernieuwd De culinaire ranglijst van Lekker verschijnt pas op 14 november, maar zoals elk jaar onthullen ..
Donna Hay kookt Fast, Fresh & Simple Een recept van Donna Hay nodigt altijd uit tot koken. Of je nu haar -helaas ..
Perspresentatie Michelingids 2011? De kans is groot dat de Michelingids dit jaar ergens in ons land wordt gepresenteerd. ..
Fine Food beurs voor professionals De Horecavakbeurs BBB en EFFF gaan vanaf 1 september nauw samenwerken met de The Wine ..
De Bokkedoorns zoekt het hogerop Restaurant de Bokkedoorns gaat haar naam verbinden aan een luxe vergaderlocatie op Schiphol ..