
Bio-Tavel | Château de Manissy
De producenten noemen Tavel de koning van de rosé. Hoofdrolspeler van vandaag is Château de Manissy, een veelvuldig bekroonde Tavel.

De producenten noemen Tavel de koning van de rosé. Hoofdrolspeler van vandaag is Château de Manissy, een veelvuldig bekroonde Tavel.

Ink Grade Estate wijngaarden liggen tegen Howell Mountain aan en hebben een uitzicht dat voor de meeste mensen in de

Op ongeveer 130 kilometer ten noordoosten van Parijs vind je het wijnhuis Champagne Tribaut Schloesser. De familie Tribaut Schloesser produceert

Temperatuur is heel belangrijk voor wijn. Zoals vaker gesteld, in Nederland wordt rode wijn te warm gedronken en witte wijn

De voorgestelde verhoging van de accijns op alcoholhoudende dranken moet wat de VVD en de SGP betreft worden gehalveerd. Om

Bart Vos van VOS Studio ontwerpt het interieur van de uitbreiding van het Kruisherenhotel Maastricht, onderdeel van Oostwegel Collection. Het

Fris, levendig en inspirerend, zo zijn de nieuwe meeting rooms van het Moxy Amsterdam Schiphol Airport te omschrijven. Sinds deze

Made Blue Foundation gaat samenwerken met horeca distributeur Jetdrinks om gebotteld water in glazen flessen te leveren aan hotels en

In Amstelveen is een culinaire maand geopend ‘Amstelveen is om te smullen’. Ondanks dat Amstelveen het qua aandacht vaak moet

Domaine d’Aussières is niet zo heel bekend in Nederland, terwijl het huis prachtige en hoge kwaliteitswijnen maakt. Aussières is ook

Vandaag is bekend gemaakt dat de Bollinger Group 50 hectares in de Côte Chalonnaise heeft aangekocht. Het betreft Château d’Etroyes

Ntsiki Biyela werd in 1978 geboren in KwaZulu-Natal. In 1998 kreeg zij de kans om oenologie te studeren aan de

We reizen af naar Italië, naar de Abruzzen. Di Sipio – de hoofdrolspeler van vandaag – komt uit het hart

Bodega Torres heeft een spannende mousserende wijn in het assortiment. Het is de Cuvée Esplendor Vardon Kennett 2013. De naam

Eigenlijk was maart bedoeld om rosé’s van Albert Heijn uit te lichten. Maar wat een vies, koud en grauw weer.

Er blijft ieder jaar meer en meer wijn over in Franrijk, vooral de AOP Bordeaux heeft door een aantal warme

Tijdens een masterclass port blenden blendde een gezelschap, onder leiding van Master Blender Carlos Alves, de unieke 50 Year Old

Op oudejaarsavond wil je genieten. Niet uren in de keuken staan en alle gezelligheid missen. Met deze tips heb je

We gaan weer kerst vieren. De afgelopen jaren hebben geleid tot een verschuiving van de wijnmarkt. Mensen drinken nu thuis

Tijdens de Masters Expo van 8 tot 12 december in RAI Amsterdam presenteert Van Linschoten Slagers Gin twee unieke projecten:

Het klimaat is grote invloed op ons consumeergedrag. Zo drinken wij in de winter anders dan in de zomer. We

Duizenden horecaprofessionals kwamen afgelopen drie dagen samen in MECC Maastricht tijdens de 68ste editie van horecavakbeurs BBB Maastricht. De hoge

Met een fraaie score van 139 punten heeft Luxemburg de tiende editie van het WK Blindproeven gewonnen, net voor Portugal

Maandag 10 oktober wordt de 68e editie van BBB Maastricht geopend door twee bijzondere genodigden: Emile Roemer, commissaris van de